KAWAN²

Thursday, February 13, 2014

Preparation


Okey. Sejak dua menjak ni memang malas nak baking. Kadang2 ada jugak. Tapi baking untuk si tunam. Bukan apa, mood baking dah ke laut.

Sebab now mood gatal nak kahwin dah. Kahkahkah!

Bila usia dah meningkat ni, aku perasan. Agak cerewet dalam membuat pilihan. Kan aku dah cerita kat entry sebelum ni. Semua barang aku tgk pun aku tak berkenan. Setelah banyak kedai aku keluar masuk, aku dah berjaya membeli barang untuk doorgift dan bunga telur. Bunga telur tu aku pegi sendiri. Tak menyabar punya pasal. Wassap je gambar kat tunam. Dia mcm biasa, "ikut syg la." 

Lebih baik takyah tunjuk kan?

Okey, majlis aku nanti memang takde warna tema khusus aku tetapkan. Walaupun aku ni cikpinky, tapi percayalah.. Satu pun barang kahwin aku takde kaler pink. Macam tak percaya bukan? Asal aku rasa cantik, aku beli. 

Tapi rasanya, mata ni lebih tertarik kepada kaler keemasan. Yes, gold tu nampak 'rich' gituh.. Bunga telur pun kaler gold and doorgift pun seakan2 gold jugak.

Baju pengantin mula2 ingat nak beli kain and tempah. Tapi bila ingatkan lebih save kalau sewa, makanya.. Aku sewa je lah. Pakej sewa baju dengan mekap sekali dan juga sewa pelamin. Memang berpatutan harganya. Disebabkan aku ni simple orangnya, so aku ambik design simple. 

Warna baju mungkin purple. Mungkin ye. Belum tau lagi. Bak kata tunam, "awak ni dah gilapen". Gilapen tu rambang mata kot. Kot lah.

Okeylah, nak siap2 nak balik pastu g detim. 

Lain kali, cerita lagi.

Tata.










2 comments:

Kenari Putih said...

majoriti org laki mmg cam gitew, kdg bt sakit hati tanya diorg...jgn layan le sgt.. sabo ye..:)

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA