KAWAN²

Tuesday, June 10, 2014

Alhamdulillah.


Alhamdulillah.

Itu yang mampu aku ucapkan. Selepas pelbagai drama.

Drama?

Aku kan kuat drama. Kahkahkah! Takde la. Biasala kan. Buat persiapan kahwin ni kan macam2 hal. Jarang sekali la aku dengar buat persiapan kahwin ni senang menang. Smooth and silky. Even orang kaya2 pun mesti ada masalah dia sendiri. Lagi lah aku yang tak kaya ni.

Tapi takpe. Orang cakap, kita akan lalui hujan lebat ribut petir, sebelum timbul pelangi.

Ye. Pelangi dah datang. Syukur. Now happy sangat dengan new chapter dalam life aku. Mak dah bersuami uols..

Meh kita layan sikit gambar sekitar majlis nikah.

Pelamin. Aku suka simple n kaler yang soft sebab nak kontra dengan warna baju bersanding aku. Kaler hijau.


 Inilah Sayang yang selalu aku sebut2 tu. *tutup muka* yang sabar dengan perangai angin kus2 aku ni. Yang tahan dengan kerenah aku ni.

 Penyerahan mas kahwin. RM300.00. Boleh aku buat beli love charm karang.

 Agak menggigil bila sarungkan gelang batal air sembahyang. Ni aku tahan ketawa. Kihkih.. Tengok cucu aku si Sasha dok skodeng.

 Suka sangat kat gambar ni. Tak tau kenapa. Macam penuh makna.

Uit. Dah bergelar isteri orang tau. Beg tu, spoil betul la terngaga je camtu. Cih.

Ha, ni la sikit gambar yang dapat aku kongsikan. Walaupun lambat sampai kat masjid. Siap imam tu call aku bila nak sampai. Malu pun ada. Hahahaa! psst.. imam tu kawan aku sekolah tau. Mampu?

Hari tu kebetulan ada satu lagi pasangan bernikah. Kira agak ramai la. So, makin nervous la laki aku. Sian dia. Dua kali lafaz la jugak. Kihkih.. Dengan alasan, microfon tak berfungsi. Drama sangat kan..

Takpelah, semuanya dah selamat.

Alhamdulillah. Semakin bahagia rasanya. 

Okey, InshaAllah nanti aku buat entry bersanding pulak ye.

Tata.

 

4 comments:

.ieLah. said...

Tahniah kak. Sonok tgk ko

Hafez Zahruddin said...

Tahniah! Selamat pengantin baru ya!

Suka sangat dengan pilihan warna tema. Sangat sophisticated, and sweet.

Saya doakan bahagia till jannah.
Hafez the Great - saya memang suka membebel...

Belle Lina said...

Tahniah beb! Santek ayu meletops! :D

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA