KAWAN²

Wednesday, June 25, 2014

Masih Mood Kahwin :Bersanding & Bertandang

Assalamualaikum,

Hahaha.. Sejak lepas kahwin ni ketawa manjang. Alhamdulillah. Orang kata, kita akan dapat hujan dulu baru pelangi. Amin.. Ye. Memang happy pun sejak ada teman ni. 

Sampaikan tuang shower gel sapu kat kepala, tuang syampoo sapu kat badan pun ada. Sampai macam tu. Kahkahkah! Kejadah betul la.

Rutin pun dah tak sama macam dulu. Kalau time bujang, bangun pagi siap2 then pegi keje. Now, kena siapkan sarapan untuk suami. Balik keje, kena masak, sediakan makanan panas untuk beliau. Ala, bukan susah pun kan. Lagi pun, ini la masa untuk topup pahala.  

Ha, mari tengok sikit gambar2 kat bawah ni.

Baju kaler hijau pilihan kami. Eh, pilihan aku. Suami ok je. Janji kena dengan kulit dia.  Tu pengapit last minit dapat. Sebab anak sedara aku tiba2 tunangnya tak dapat datang. Nasib baik ada kawan suami. Cekik leher beliau hari sabtu tu, paksa untuk jadi pengapit hari ahad. Hehee.. Yang cantik tu, gf dia. Kain prada lace aku beli kat facebook. Dijahit oleh bekas pelajar adik aku, best student fashion design. Gituh. 

Ini antara kawan2 sekolah yang hadir. Anak dorang pun dah besar2. Aku baru hegeh2 nak kahwin. Thank you sebab datang memeriahkan majlis aku ni.

Baju pengantin untuk majlis bertandang, aku sewa je. Berkenan pulak dengan baju ni dan warnanya. Saiz pulak, sedang elok je muat2 dengan badan aku. Takyah nak alter lagi. Baju suami je kena kecikkan sikit.

Pengantin disambut dengan anak2 sedara bersama moto kecik. Comel je rasanya tengok budak2 ni bawak moto.

Ini rombongan dari keluarga aku. Tak semua masuk dalam gambar. Adik beradik, pakcik dan makcik semua turut serta. Lepas majlis, dorang semua pakat menuju gi lumut dan pangkor. Aku je tinggal kat sini. 

Ini anak sedara aku. Budak gila bergambar. Terima kasih dik sudi jadi pengapit. Ni pun last minit jugak. Semoga cepat dapat jodoh ye dik. Ambik berkat mak sedara ko ni.

Okey, nanti bila gambar dah siap dari photog, aku buat entry lagik ye. Kikikii.. Masih dalam mood kahwin lagi ni. Entah bila mood ni nak pegi tinggalkan aku. *tutup muka*

Lepas majlis kat rumah aku, kami berdua hanimun ke Krabi. Tapi, entry untuk hanimun xde ye.

Okey, Tata.



2 comments:

green apple said...

cewah... siap ada rider okeh. Kalah Che Ta.

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA