KAWAN²

Thursday, November 15, 2012

Apa lagi, Adam & Hawa lah..

Now, demam drama Adam & Hawa. Mula2 dulu macam malas nak layan la kan. Member ni bgtau, Aaron Aaron Aaron. Malas nak terjerumus kat drama2 bersiri dah. Katanyaaaaa...

Padahal, Astro aku xde subscribe Mustika HD.
Kahkahkah! Alasan. Itu aritu ye, aritu.

Okey, aku baru abis tengok episode 47 kat blog ezany kun. Dah jadik rutin hari2 aku tengok kat blog ni. Kalau tak time lunch hour kat office, time lepas maghrib aku tengok episod yang malam tadi punya.

Orang lain ngaji lepas magrib, aku ngaji kan si Aaron. Camtu, ada hati katanya nak kawin dengan pak ustat. Bak kata mak aku, "ko seluar pun ketat, ada hati nak kawin ustat".

Today, lepas abis tengok drama ni, aku pun baca la komen2 dari si penonton drama ni kat sini. Rata2 tak sabar nak tunggu episod yang seterusnya. (Aku termasuk dala, golongan ni). tapi aku x la letak komen. Tak kurang jugak ada yang buat rumusan. Macam2 la jenis komen.

Yang aku tertarik kat satu komen dari seorang ni. Dia kata drama meloyakan lah, banyak scene tak logik lah. Lebih baik jadikan tajuk Johan & Azie lah. Banyak la cerita tak puas atinya dia kat drama ni. Aku pun tak paham kenapa dia nak stress sangat tengok cerita ni. Taknak tengok, jangan la tengok hoii.. Eh, Kenapa aku pulak yang stress ni?

Dah pulak pembaca2 lain tak puas hati dengan si pengkomen ni. Dah pulak meleret2 kutuk mengutuk2 jadiknya dek kerana tak puas ati kat minah ni yang kutuk lebih2.

Aku rasa la kan, minah ni dah banyak sangat tengok sinetron, sebab tu dia terbawak2 kat drama ni.

Korang rasa?


Sent from my iPad

2 comments:

i.am.belle said...

argh. balik2 Aaron. akulah penyamar komen tu hahaha


(tipu)


muah

NaharTinie said...

aku tak rasa apa2 pasai tak layan adam n hawa. but i did read the novel. heh.

i am not aaronator ok?