KAWAN²

Friday, May 18, 2012

Aku xde Iphone, so takde instagram.

Suka betul aku tengok bila orang post gambar² dia kat instagram. Comel je rasanya. Nak follow, takleh. Sebab aku takde iphone. Headphone pun aku takde. Lagilah iphone..

Okey, baru² ni adik aku bagitau aku. Kat blackberry ada satu application lebih kurang macam Instagram. My PicStory namanya.

Aku pun cepat² la download. Cuba² guna application tu. Kemaruk buat tu je time cuti minggu lepas. Duduk diam kat hall, layan bendalah tu.

Ni adalah hasil My PicStory aku yang pertama.

Sapa lagi, kalau bukan Sasha.. Cucu aku tu. Dia je la jadi mangsa aku kalau bab² edit gambar ni.

Nak letak letak pic aku kang.. Korang kata aku syok sendiri pulak kan..

Okey, sapa yang belum download tu, sila la download ye.

Pastu followlah saya, Pinky Nonie.


4 comments:

i.am.belle said...

saya takde Blackberry so takdelah MyPicStory. thehehe


Sasha comel :D

TiNiE said...

aku ada iPhone, tapi takdak instagram. mungkin pasai aku tak minat photography kot? ntah. dan, aku ada bb tapi takdak mypicstory cam kau. sah aku tak minat photography hihihi ada kau kesah?

pinkiss said...

belle:
tak mengapa. janji makan strawberri.

tinie:
aku kesah dik. dik, donlod la PicStory.

*Mrsfarahzaki * said...

paah tak pakai iphong tapi ada instagram.. (: