KAWAN²

Tuesday, May 22, 2012

Purple Kaler


Okey, now aku on the way ke JB. Sementara mata belum layu, baik aku memblog. Pegi dengan bos, so paham2 je la kan. Kurang berkata2. *bunyi cengkerik*

Sedia maklum, aku ni kalau nak attend wedding.. Pasti aku nak pakai baju baru. Kalau dulu chiffon jadi pilihan, now lace mencuri perhatian.

Yesss. I loooveee lacey.

Bermula la episod pencarian. Niat di hati nak pakai kaler cokelat pekat. Sebab majlis waktu malam, so kaler gelap adalah pilihan tepat.

Selalunya, apa yang kita cari memang jarang kita jumpa. Kaler cokelat ada, tapi material satin untuk lining tu aku tak suka.

Walaupun aku ni suka yang simple, tapi aku lebih menitik beratkan material. Memudahkan tailor sebenarnya. Win-win situation orang kata.

Pilih punya pilih, ada satu kaler, memukau pandangan mata. Bukan mata saya, tapi mata my sister.

Purple Kaler!

Bila digabungkan dengan lining dia, lawa rupanya. Tidak kusangka. Duduk diam seketika. Confius melanda. Berfikir nak pilih mana satu kaler. Cokelat ke, purple ke.

So, inilah dia pilihan saya.



Purple Kaler.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

Fadhillah Din said...

lawa la kak nonie. aku benci ko! *tetibe* hahaha

tapi siyes lawa.hee

*Mrsfarahzaki * said...

aah selalu memang mcm tu.. kalau nak cari dan2 tu susah nak dapat tapi kalau tak cari terpampang2 depan mata tu kan..

Anonymous said...

aiicomeymunikuikuiku