KAWAN²

Thursday, June 9, 2011

BB dalam Mimpi..

Bos aku kan, tiap kali beli hanphone baru.. sure dia cari aku. First, nak nunjuk yang dia ada hp baru. Second, (sbnrnya ni yang paling utama) nak mintak tunjuk ajar. Apa korang ingat, kalau bos tu bijak ke? Korang silap.

Bos aku semalam beli BB. Ko hade? Hade.. aku tau korang ada..

Aku je yang takde.

Walaupun aku tak berapa nak reti function² dlm BB, tapi aku tanak kelihatan 'stupid' depan bos aku. Puas aku tekan² function dalam tu. Akhirnya.. aku tau sikit² bilamana aku boleh kasi tunjuk ajar kat bos aku.

Ha, camni bos.. Bla.. bla.. bla.. Lepas bos aku buat sendiri dan puas hati. Aku cakap camni;

"Bos, beli satu untuk saya boleh? Curve pun okey, murah sikit."

"Yelah, nanti beli satu kasi u." katanya.

Iyelah tu.

Sekali ko.. malam tadi aku mimpi gi cari BB ngan bos aku. Puas masuk keluar kedai hp. Sebijik curve pun tak dapat. Last², pegi satu kedai kat atas bukit. Siap panjat bukit lagi. Dapat la sebijik Curve. Tapi bentuk dia camni.



Taula kulit kepala aku ada ketombe..



6 comments:

AQisH said...

hahaha...kann i dh ckp selalu musti terbalik punyer..xpe² u gi The Curve kat situ mungkin akan ketemu..kikiki..

Anonymous said...

hahaha. dah mimpi2 nak beli bb tu. baik beli cepat sebelum lia beli. haha

TiNiE said...

ko dah mmg angau sgt2 neh ngan bb...harus ko cari gak seketoi kaknonie, spy tak termimpi2 lagi di malam hari...hihihi

i.am.belle said...

beli IPhone! :D

pinkiss said...

aqish: ha, nanti i pegi beli the curve tu sekali.

anony: mimpi itu mainan tido

tinie: seketoi nak guna sedompet duit dik oii..

belle: ipong boleh la.

fYZa said...

hahaha stylo gak mimpi~