KAWAN²

Tuesday, February 9, 2010

Assalamualaikum..



Jap, nak tengok bila last aku publish entry.

11/01/2010.

Kira² sebulan lepas. Lama tu.. Pecah rekod camni. Rekod aku je la. Ada tu yang dekat 2 bulan tak hapdet.

Sesapa yang terasa, sila angkat tangan ..

Banyak sebab kenapa aku tak hapdet blog.

Salah satunya.. aku dah addicted kat Facebook.

Sila add aku ye?

- Pinky Nonie -


Satu lagi sebab.. aku takde masa nak olah cerita time keje.

Kat FB tu. update status je.

Tak sampai doploh saat dah boleh publish.

Eh..eh.. pastu dia ada game tanam². Aku dah ketagih giler bercucuk tanam kat sanun.


Satu lagi sebab, aku dah takde lappie. (Time tu lah..)


Sekarang, aku dah de lappie baru. (sila jeles ye..)


Hmm... sila bagi aku semangat nak memblog kembali ye..


Windows 7 cam lahanat.. Susah nak dipelajari.

Atau, adakah aku yang lembab.. ?

8 comments:

F A R Y N said...

hahahaa...patut la entry ni berbau kedai...kah kah kah

Qisha said...

saya pun ada lappy baru pakai window 7..nampaknya kita sama..mari salahkan window itu:)

GiGGLe GaL said...

mane gambor lepi somel ko tu? ciskek..tak jadik aku nak berhoye2 baca blog ko..ekeke..

eh.. aku da komen eh..ekekekeke

AQisH said...

ada lappy baru ke..klu xde gambar susah utk dipercayai..kuangkuangkuangg..

pinkiss said...

faryn :
hahhaaa. bau plastik.

qisha :
mari kita sama² menuntut ilmu Tingkap 7.

giggle :
nanti aku pakaikan dia somel² pastu publish.

aqish :
u tunggu ye tin.. akan ku buktikan kewujudannya..
(dengki la tu)

i.am.belle said...

belum ketagih lagi main game kat fb tapi mmg mcm menarik.

welcome back. update je ikut mood xD

pinkiss said...

belle :
aku harus ubati ketagihan aku ni. susah la..

Afendy @ Ustazkodimero said...

Bg sy window 7 ok je berbanding vista yg lahabau...

Sy pun formatkn pc kawan2 dgn window seven jew..
kecuali yg ram 1G..mmng lembab..

Nak laju pakai je linux..hahaha

cik kak add sy difacebook
badgb89@yahoo.com.my