KAWAN²

Tuesday, October 7, 2008

My Dream Machine

Ni la kereta idaman aku. Toyota Caldina. Tak kira la turbo ke tak turbo. Janji Caldina. Ish, bila la aku nak dapat beli nih.. Aku kumpul duit baru dapat beli front bumper dia. Kot2 mgu depan dapat beli lak dua2 side mirror tu. Korang tolong doa2kan la ek.. Tiap kali aku nampak keta ni kat jalanraya, mau berpusing 360 darjah kepala aku. Tak kiralah apa kaler. Memang cantik sgt kat mata aku. Dulu pernah gak bawak sekali keta ni. Fuh, best betul. Tapi, apakan daya. Pinjam je sekejap. Dapat la merasa. Pastu aku gi buat site visit kat Naza showroom Jalan Kapar. Selepas dicampur tolak kali bahagi, mmg aku belum mampu nak guna.. Moralnya.. guna ikut kemampuan.

3 comments:

AQisH said...

iye noni..aku doakan semoga ko dptlah keta idaman ko tu eh..err..aku pon lom dpt² lg keta idaman aku nih huhu..

wansjaifulazam said...

takper...simpan la duit untuk dapatkan kereta idaman awak tu..tak pun, kawinlah dengan Datuk huhuhu

honeylanz said...

salam.
waaa..saya pun minat cardinal.
white color.