KAWAN²

Friday, August 7, 2009

Aku memang mudah diperdaya oleh diri sendiri.

Hari : Rabu
Lokasi : Rumah Aku
Waktu : 9.00 malam

Kakak aku : Yang, esok ko pegi JCard day ke?
Aku : Ha, esok ada JCard day? Tak tau pun aku. Hmm.. Aku tak pegi kot. Takde benda yang aku nak beli pun. Lagipun minggu lepas jumaat aku baru pegi.

***********************

Hari : Khamis
Lokasi : Ofis
Waktu : 10.30 pagi

Despatch : Kak, harini Jusco ada sale. Tak pegi ke? Dah penuh parking tadi kak.
Aku : Eh, dorang tu tak keje ke? Pagi² dan tercongok kat Jusco. Akak tak pegi la. Malas.

Petang hari yang sama.
Waktu : 6.30 petang


Aku : Weh, aku balik dulu la eh. Tolong punch untuk aku.
Jehan : Eh.. ko kelam kabut nak balik cepat nak pegi mana tu?
Aku : JCard day..
Jehan : Ceh.. tak nak pegi konon..

Tak best pun JCard day kali ni. Sebab jatuh time mega sale. Yang ada pun sale beg. Patutla dia letak sampai 80% diskaun, pattern tak cantik rupanya. Langsung tak menarik minat aku.

Kesimpulannya, JCard Day kali ni memang tak enarik dan tak best langsung.



Aku beli ni je.



Cumil tak?


Psstt.. Esok ada padini warehouse sale. Saja nak inform korang. Aku mungkin pegi (kot..).





12 comments:

Poyo said...

Pinkiss,
Lain macam la kasut tumit ko.
Selalu aku tengok orang pakai bow kat leher, ni box pakai kat kasut lak. Whatever.. Kasut ko memang cumil. Wahahahaha..

ZARA 札拉 said...

hehehe~

cumil2~

padini ada sales?

huwaa~

mau!!

AQisH said...

u tau je tpt warehouse sales eh tin..ooo..u kan suka window² tapi membelikann..:-p

AQisH said...

ehh tambahan lupa lak td..

kasut tu kaler pink ada x tin..cumil gak ler hehe..

mRs.jUkoGYu said...

hampeh kak...hingat x pegi..upenyer kamu pegi..sungguh saket ati ku ineh bile memandang kasot polkadot kamu itu..

.ieLah. said...

cumil ah
tapi kalo kat kaki aku kompem tak dah
heh

i.am.belle said...

cumil ala-ala a-gogos gitu.

ko ni the very the girly kan. haha

pinkiss said...

poyo:
kasut aku, haruslah cumil.

ara:
jom, join hakak.

aqish:
weh, tamak la u komen 2 kali. tu dengki khianat tu. i tau tin oii..

mrsJ:
hahahaa.. (gelak keji)

.ielah:
ko tu kaki cinderella ye.

belle:
seb baik ko ckp girly. bukan geli. jom joget agogo jom.

HipHopLess said...

Alooo... :)

GiGGLe GaL said...

cumil cumil.. aku smlm kat jj gak.. tapi aku berjaya mengawal poket aku..ekekek..

pinkiss said...

hiphopless:
helloo helloo..

giggle:
aku tak penah berjaya le. nyampah.

imHepPie said...

huii..padini de sale??nak kirim hik3...