KAWAN²

Thursday, August 6, 2009

Jom kita tengok.. apa aku makan lunch tadi..

Eh.. eh.. dah lama aku tak letak n3 makanan kan?

Arini aku lunch kat umah kakak aku.

Dia masak ni..


Sambal belacan dia mmg pergghh.. skrg ni tangan aku masih bau belacan lagik. Tgh hidu ni..

Ayam masak lemak. I am sorry.. aku tak brape nak amik santan.



Paceri terung. Memang sedappp..



Telur dadar. Okey gak. Boleh tahan.



Last but not least. Paling besh.. Sayur campur kacang, carrot dan mushroom. Seb baik abang ipar aku lom balik makan lunch. Kalau tak.. aku dah kasik makan sampai licin.

Korang tau kan.. aku ni gila sayur²an??

Errppp.. kenyang ni.




8 comments:

TiNiE said...

fuh...sentap perut aku...
sayur campur tu pun, ala2 feveret aku gak tuh...

AQisH said...

ala..tgn i pon bau belacan gak..td pon i mkn belacan gak..x herann..haha..dengkiii..

i.am.belle said...

beb! apsal ko susun telur dadar tuh mcm kapal terbang landing. hahahaha lawak sih


aku suka sambal belacan, ayam dan sayur campur. musti sedap!

i.am.belle said...
This comment has been removed by the author.
mRs.jUkoGYu said...

lame ko xhapdet kak....aku xsuke sayur...tak dengki...;p

ZARA 札拉 said...

pergh!

telur dia rupa murtabak lah!

Ladybezz said...

meng.. sedapnyer.. nyum2

pinkiss said...

tinie:
jom aku banjer ko makan sayuran.

aqish:
u mmg dengki tahap keji.

belle:
sebelum makan aku kasik susun itu telur. biar ada feel kat airport gituh.

mrsJ:
sebab tu lah cermin mata ko besar godang.

zara:
hehe.. ada terliur?

ladybezz:
durian lagi s0dap kan?