KAWAN²

Wednesday, July 15, 2009

Hmm.. pepagi camni.. haruslah banyak² bersabar..

Nak pegi keje pagi tadi tgk tayar pancit.. Dah lama sebenarnya asik dok pancit je.. Ni mesti nak kena tukar tayar baru ni.

Eii.. mencik tau..

Tunggu punya tunggu, kedai tayar bukak pukul 8.40. Tokey kata tayar dah rosak. Aku tau tu.. Tapi buat tak tau je. Sebab dah lama asik pancit je. Mesti ada yang tak kena dgn tayar tu.


Tengok.. Kan ala² tonggeng sikit tu. Lalala.. aku mmg lucah.


Pilih tayar. Dulu guna tayar cap hantu putih lengan lipat². Harini beli tayar cap jambatan batu je. Nak jimat $$ punya pasal.

Dah terbang $$$ pepagi ni. Hmm.. sabar je.

Boleh claim tak?

11 comments:

i.am.belle said...

naik mountain bike pergi ofis mesti best kan xD

AQisH said...

ehhh..mana ferrari merah u tinn..tayar dia u pakai cap aper lak hehe..

Hidup KOKA said...

Pinkiss.....

Basikal anak aku ada tayar spare... Nak?

mRs.jUkoGYu said...

pagi2 da kuar duit...blanje aku nasik lemak lg bagus..;p

GiGGLe GaL said...

aku dah marking hyundai getz silver ni.. bhp4000.. klu aku jumpa kat jln meru tu, aku tahan ko..smpai ko benti..

wakakakak..

wei..apsal ko asek tensyen je lately nih? jgn ler cenggini.. tak sudah2.. nak suh ko pegi terapi..gaji lambek lagi.. ape kata ko pegi tolong ayah kita kutep deroyan..pastu ko antar kat umah aku.. nnt aku msg alamat aku kat ko..wakakakak..

larrriiiiiikkkkkkkkkkkkk

ZARA 札拉 said...

aduyai~

kecian kamu sgt~

hantu putih lengan lipat2?

hahahaha~

ku kenal..ku kenal~

guapunyahal said...

ingatkan keta lu kaler merah ferari.. ni apahak silver plak

pinkiss said...

belle:
naik mountain bike, haruslah aku menjadi sekeping pinkiss.

aqish:
ferrari i guna cap jambatan emas.

koka:
aku nak spare tyre ko. buleh?

mrsJ:
eeii.. lemak tu. jangan diamalkan.

giggle:
huk.. tu keta sampingan aku. keta aku sebenar ko tak tau plet kan? lalalaa..

zara:
itu hantu sgt cumil.

gua:
merah + silver = mever

Zeela LaLaLa said...

bape henggol nak claim? meh claim kat akut. aku nak claim rim tayar dgn ko pulak. hahah

alladiin said...

lu selalu konar baring, tu sebab tayar selalu pancit...

pinkiss said...

zeela :
buleh, aku kasik rim aloi kaler pink.

alladiin :
huk.. shhh.. rahsia.