KAWAN²

Tuesday, July 14, 2009

Tak sudah² la ko ni nak stress..


Cam dah takde tempat lain nak berposing kan? Arrhh.. Blasah je.

Hari² aku adalah teramat bizi. Bila dah bizi.. mula la dikunjungi oleh STRESS. Bila dah stress haruslah dihilangkan.

Last week pegi cari kain langsir untuk raya. Lepas cari langsir raya, cari pulak baju raya.

Baju raya takleh ditunjukkan kat sini.. Tak best. Kang korang tau dah baju raya aku camne. Tapi aku tak perlu risau, sebab kain tu cuma ada 4 ela je. Lalalaa..

Korang tu dah beli ke? Dah dekat nak posa ni. Kang tailor tutup tempahan karang.. Posa tu dah ganti belum?

Aku belum lagi..


13 comments:

mEiZ SHA said...

HEHEHE
pose da ganti tp x abes lagi...:)
awalnyer dia da shoppin sakan nie...;p

ZARA 札拉 said...

hehehe~

langsir sudah diganti, puasa copek2 kak~

GiGGLe GaL said...

bezaman aku tunggu ko hapdet... hari2 stress.. sbb tu aku buatkan entri "it's only rule" ..tapi tak la spesifik kata tu untuk ko.. tapi ko bole applykan rules tu..

baju raya aku dah beli.. kain la.. ade dekat 8 pasang.. belum tempah lagi.. muahahaha.. sape la nak jait agaknye iye.. mati aku klu tehler da tutup..

yanizan said...

sakan ko nk raya ekk... open hos kang jgn lupe jemput aku..aku nk tgk langsir baru ko..hehe...pose jgn lupe ganti tau!!

AQisH said...

eh tin..i pon gi carik kain langsir utk raya last week..

baju raya i dah siapppp okkk..yahoooo...;-)

alladiin said...

wa baju raya tahun ni byk gak.. takut nak bawak balik, nnti bini sound. So, tinggalkan dulu kat Wak Paksen.

Shahrizan Salian said...

Ada sehari lagi blom ganti. Hari tu dah puasa, pukul 2 dah minum teh o ais.

pinkiss said...

miez sha:
mana de awal. dah lambat ni kak oii.

zara:
ye, posa la ni.

giggle:
LAPAN?? pehh.. sakan la ko ni.

yanizan:
aku tak buat OPEN HOS. maless..

aqish:
baju tu brapa pasang. bebaik.. nanti raya karang tak muat pulak.
lariikk!

alladiin:
nanti wa suruh amoi paksen tu kasik kurier gi umah lu. padan muka.

shahrizan:
weh.. ko mana boleh tak posa. eii.. mencik tau.

mrsjukogyu said...

owh aku tak balek malaysia raya nie kak pinkiss..so xde baju raya lah..sadis nyer...sob..sob...

NaD said...

recycle je baju taun lepas bley??

Poyo said...

Pinkiss, kalau ada belen2 kain langsir ko beli tu, pas2 la kat aku. Leh jadi baju melayu tahun ni.. (^_^)Wahahaha..

pinkiss said...

mrsJ:
apasal tak balik mesia xde baju raya la pulak?

ciknad:
recycle and reuse tu satu amalan yg amat bagus sekali.

poyo:
weh, kain tu keras la weih. busuk kang ketiak ko.

Hidup KOKA said...

Tahun ni kita orang puasa langsir!!!!