KAWAN²

Friday, September 11, 2009

Bulan posa.. tak baik memaki tau..

Bulan puasa ni, malas nak maki hamun.

(Maki tapi dalam hati)

Korang tengok la sendiri.



Setan mana tah yang langgar bontot ferari aku nih..

Tau² aku tengok ada birat² ni.

Aku SUSPECT time kat parking.. Bodoh tu cuma nak keluar.. tak lepas muncung keta bodoh dia.. Pastu sagat ferrari aku.

Sial betul.. Buta ke hape? Bodoh tak reti bawak kereta?

Eh.. aku tak maki kan?? maki sikit je.

Korang rasa, korang nak bagi berapa bungkus maki kat si setan ni?

Sila la, jangan malu².. Bukan kena bayar pun nak maki orang..

Eh.. lupa lak bulan posa takleh maki hamun.

Sukatila..



12 comments:

ZARA 札拉 said...

aku rasa mahu mencarut~''biar aku mencarut lepas berbuka nanti boleh Noni?

::dazlaila:: said...

harus dimaki org yg sondol tuh..

Hidup KOKA said...

Tak pe..... aku simpan carutan ku lepas raya nanti!!!!

y . a . n . a said...

bengong! benyot nyer org.
da langgar sori pon tada.
haih.

AQisH said...

i wanita solehah..x penah maki org..lalalala..:-p

Ladybezz said...

urut tetek tu.. sabor.. aku dari pagi bukak kitab maki.. penat lak. ko x tgk bm aku ag.. ha! kiri kanan! musim kut.. FUNDEKSSS!!

cendawanintim said...

uihhhh, time dah nak raya mesti nak guna duit banyak nih..

dugaan sungguh..

i.am.belle said...

teringin pulak nak makan nasi lemak barang 5 bungkus.


p/s:alamatnya suruh tukar kaler ferrari tu. cuba pink kaler plak xD

Poyo said...

Pinkiss,
Sebelum ko memaki tu, baik ko pegi minum air suam segelas. Bila dah minum, baru batal puasa ko. Lepas tu baru ko boleh start memaki hamun sepenuh hati yang mungkin (^_^) Wahahaha...

Maswani said...

mmg jahat btul sape yg bt tu.. mesti pompuan, sbb klu lelaki mesti dia dh letak no hp coz tgk ferrari yg cun itu..kans2..

mRs.jUkoGYu said...

mmg bengang sis....pose tak pose..kalo da gitu harus memaki hamun

Wai said...

si setan tu adalah brengsek!
emmm... ok x?