KAWAN²

Wednesday, September 9, 2009

Orang tinggi, cerita pendek..



Dulu, aku teringin nak kawin tarikh hari ni.

09.09.2009

Tapi, kenapa harini aku kat opis pulak?

10 comments:

guapunyahal said...

tak per.. tahun depan ada lagi. 10.10.10 lagi lawa no.

ZARA 札拉 said...

alahai~

takpe~

aku tunggu 11.11.11

hehehe~

takpun~

12.12.12

i.am.belle said...

eh ko kawin kat ofis tak jemput aku.


ceh ceh si 'gua' dah bagi hints. ahahaha

NaD said...

takpe.. 20.09.2009 pun bleh gak.

F A R Y N said...

ahhaaha...apek dah ajak kawen2 tu,...
nanti dpt anak mata sebaris..
wah wah wah

GiGGLe GaL said...

noni, klu ko kawen ari nih kan, untung beb.. majlis tak yah belanja besar..ko buat moreh je...wakakaka..tak pe.. tunggu la nx year seperti yg di canang oleh si "gua" tu..

TiNiE said...

pasai..pasai..errkkk
belum ada jodoh laaa..
sabo sabo...

pinkiss said...

gua:
hahaha.. betul cakap lu.

zara:
adoi.. time tu aku dah tak gojes dah.

belle:
aku jemput ko. tapi ko takmo datang.

gua tu mmg.. suka sgt main nombor.

nad:
itu jin notti yang keluar tu.

faryn:
ahakk.. mata sebaris macam ladang pulak.

giggle:
kalau aku buat majlis, sila la datang kat mesjid meru eh.

tinie:
sabo tu separuh dari iman kan..

mrsjukogyu said...

xpe kak..ko tunggu tahun 2109..09/09/2109....mase tu kite same2 dah jadi fosil..huhuhuhuhu....kak add fesbuk ku kak...kiiju_jukogyu@yahoo.com

Ladybezz said...

uhuk... brape kali la nk kawen...ko bukan dah kawen ker? eehehehehehehehe