KAWAN²

Tuesday, September 1, 2009

Nota orang malas..


Andai dapat aku ulang kembali hari sabtu, ahad & isnin..

Alangkah HEAVEN nya..

Lepas sahur, tgk tv pastu tidur sampai badan rasa panas sebab matahari dah tegak.

Mengapakah hari ini hari SELASA???

dan..


Aku tengah duduk kat opis buat kerja..

OH TIDAKKK...

ps - Lambatnya nak balik rumah..



9 comments:

Poyo said...

Pinkiss
Aku pun mengalami gangguan mental
macam kamu gak hari ini kat opis. Kalau la aku ada alat merentas masa Doremon kan best.. Boleh pergi ke hari sabtu yang lepas.. Huhuhu.. (^_^)

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

sab0r la sis...
ktew pn mls nk g klas nih!
de kuiz...
ngeheheheheheheheh

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

sab0r la sis...
ktew pn mls nk g klas nih!
de kuiz...
ngeheheheheheheheh

mRs.jUkoGYu said...

kak...aku pon same...andai dpt ku ulangi ari sabtu ahad isnin selase rabu kamis jumaat..haih!banyak tul cuti....

aku tgh duduk atas katil menunggu mate lelap..haih!panggggggg!adeh sakit kak...;p

p/s:lame xhapdet kak..windu pulek dirku kpd mu...;)

F A R Y N said...

aku pun tensen..apsal la ari ni kena keje...haishhh

pinkiss said...

poyo:
cepat cari alat tu. aku nak pinjam.

bukan sindarela:
ko malas nak belaja kan?

mrsJ:
ko tu isnin sampai ahad bukan ke duduk tido je..

rindu akak eh? meh balik mesia.

faryn:
tulah kan.. jom rasa bencik sama²..

TiNiE said...

wei wei..keje jerlaaa (padahal nak gak kalau dpt back to the future, heh)

GiGGLe GaL said...

aku tak terasa lama kat ofis..sbb aku mengucing.. wakakakaka...

ngantuk gilerrr..

pinkiss said...

tinie:
ngaku gak akhirnya ko ni.

giggle:
tak baik tau mengucing di bulan yang mulia ni.