KAWAN²

Friday, January 30, 2009

teka kacang..

alkisah aku kehilangan banyak darah time demam chiku aritu. skrg ni aku dlm proses mengembalikan balik darah² yang aku derma tanpa rela kat klinik ngan hospital aritu. itu belum lagi pembuangan semulajadi bulanan yang jatuh pada tarikh yang sama aku diserang demam.

disamping aku makan benda² yang boleh menambah darah konon²nya, aku ada gak telan multi-vitamin. dah lama makan benda ni sbnrnya. stop kejap aritu. bukan apa, tekak aku tak terima dah benda berunsur ubat sejak demam aritu. dah naik muak dah tekak aku nak telan pil² ni semua. arini baru nak setat balik.


motif sebenar aku adalah nak suruh korang teka jumlah vitamin dalam botol ni. sesapa yang berjaya meneka dengan betul, ada ganjaran yang akan aku kasik.

ps - ganjaran bukan ganja.


8 comments:

TiNiE said...

22-24 bijik...

AQisH said...

i rasalah dlm 25 bijik..ape adiahnyer tin..

sanibagus said...

semuanya ko kena habiskan..

eLLe said...

aku rasa 20 bijik

yanizan said...

ni nk kira termasuk yg ko dh telan ke apa...?? kalo tolak ko dh telan, 19, 20, 21, 22, ha 23 bijik!

miss rara said...

27 bijik

i.am.belle said...

25 biji kut... cilake ko suruh aku kira. kira sendirilah. lalalala...

NaD said...

rasa mcm ada 30 bijik. ah, bijik betol lah!