KAWAN²

Tuesday, January 6, 2009

tukar kaler..

aku ni mmg suka la sgt dengan kaler pink. kalau boleh ferrari aku tu pun nak letak kaler pink pastu nak taruk airbrush rama² kat body dia. tapi.. banyak perkara yg perlu aku pikir sebelum buat camtu. antaranya..
1.kang orang leh indicate aku kat mana². susah sikit nak buat setan huhuu.. (setan ke aku?)
2.time bulan posa kang org tau ferrari pink beratur kat mcd drive thru tu aku yg punya
3.org senang nak tau opis aku kat mana, umah aku kat mana. susah tuh..

dan banyak lagi yg org akan dpt tau. takde privacy tuk aku karang.

arini aku terpaksa dengan relanya menukar background blog aku nih. ni permintaan dari seorang kawan lama. matanya dah naik berpinar² katanya setiap kali jenguk blog ni. alasan nak pakai lense kaler kelabu la tuh.. padahal mmg sengaja nak tukar kaler mata.. kaler mata aku? biasa je. dark choco. mata asli.

anyway.. pening gak la aku nih nak tukar dan mengedit blog nih. sejak dari pagi aku tak sentuh pun keje² opis aku. nasib baik bos aku gi oversea seminggu. kira²nya mcm kebetulan la nih.

dan lihatlah hasilnya sekarang. cukup cumil kan? rasa macam tenang je bijik mata nak baca blog ni dalam jangkamasa yg lama. kalau dulu bertahan 1 minit, so aku harap korang dapat lanjutkan lagi masa tu kepada 5 minit. dan.. leh letak komen kat setiap entry² tu. cewwaahh.. promo tuh. rasa miang².. meh aku gosok..


3 comments:

i.am.belle. said...

comeii banget blogskin baru ni. i like *v*

u R so pink KALER.

maner pic ferrari ko tu, post la aku nak tengok.. lalala....

AQisH said...

kikiki..u tak wat keje yer tin..

Ninie said...

waaaaaa....santekkkk beb!! aku sukaaa bangat ;)