KAWAN²

Monday, December 15, 2008

kena tag lagikk??

Hmmm.... aku kena tag dengan wai. Untung soklan ni aku pernah jawab dulu time kena tag dgn aqish. so aku potong tampal je. yeayyy!!


1. Sesiapa yang kena tag, 10 sesuatu berkenaan orang yang men'tag' dia.
(tentang wai
) p/s: tak banyak tau pasal dia ni. so, letak 4 je la.

  1. Nama dia wai
  2. baru je kenal kat blogspot ni.
  3. Happy-go-lucky (kot..)
  4. tak banyak tau pasal dia ..
2. Orang yang kena tag kena tulis tentang dirinya.

1) nama aku nonie. mak aku panggil aku nonie. anak² buah ada panggil aku umie kakak aku panggil aku ayang, adik aku lagi bagus, panggil aku U je. tak kurang juga ada yg panggil aku dalink. sapa? (hmm.. rahsia).

2) aku masih single and available. (hehee..ada brani?). jodoh aku masih on the way..

3) aku ni independent. aku boleh ke mana² sensorang. soping ke, makan ke, sensorang x jadi hal untuk aku.

4) badan aku kurus. nak ayat lagi sedap, more to love!

5) sangat memilih and cerewet. mgkn sebab tu aku ni x ramai kawan. (hmm.. meh la jadi kawan aku..)

6) keta idaman aku sampai ke saat ni ialah toyota caldina (i love u caldi!).

7) agak garang orangnya. anak² buah semua tgk aku serupa mcm tgk cikgu disiplin kat sekolah.

8) romantik? hmm.. ye, aku ni romantik. camne? itu aku je yg tau.

9) suka memasak.

10) seorang pendengar yang setia. korang citer la apa je kat aku. insyaallah, aku akan dengar.

At the end, you need to choose 10 people to be tagged and list their names.


sori ek wai.. aku malas nak tag org.

kesimpulannya.. kenali diri anda.. sekian..



1 comment:

Wai said...

hahaha.... copy paste eh... ngelat!
bluek!