KAWAN²

Friday, May 15, 2009

Adakah sebab aku pakai baju kurung??


Arini pakai baju kurung. Takde kena mengena dengan cerita ni.

Tumpuan diberikan kepada pemanduan pagi ni. Sambil tu tangan kiri aku meraba². Raba dan raba dan raba lagi. Tersentuh sesuatu.. Bukan ini. Raba lagi.. Tersentuh lagi.. Hmm.. Bukan ini..

Rasa tak puas hati, ko toleh ke kiri. Kali ni ku raba² sambil melihat dengan sebelah mata sambil sebelah lagi bagi tumpuan kat pemanduan. Apasal sebelah mata je? Korang teringin tengok aku langgar pokok ke? Dah taknak baca blog aku lagi dah??

Tapi benda yg aku cari² tu masih belum ditemui.


Dan aku mula menyedari..

BAHAWA..



AKU TAK BAWAK HENPON.. HENPON KAT ATAS KATIL !!!..

MENCIK...

Eh, rasa macam aku pernah tinggal henpon sebelum ni..

ps - kalau sesiapa kol atau sms takde reply.. sila jangan salahkan aku.


17 comments:

::dazzLaila:: said...

ptut col tak jawap..
=P

~cik manis~ said...

keke
blik ni sms berbukit2 le kt hpon tu
:D


*cute hder akk, muke krtun tu ade iras2 ngn akk
:DD

a.b geldofg said...

patut aku call ko tk agkat2

GiGGLe GaL said...

haihh.. noni.. aku ni dah teruja ko raba sana sini.. toleh sana sini.. rupanya ko tinggal empon..

adoyaiiii.. komfem bebakul2 miskol n sms ko bila ko balik nnt.. haha..

a.b... rajin a.b kol si noni ni eh..
tehehehehehe

yanizan said...

weh, sedarilah bahawa ko semakin pelupa...hehehe....tandanya...???

pinkiss said...

dazz - sori eh tak dapat answer ur call.

cik manis - bukit berbukit, bersungai je.

abgeldofg - ala, nombor satu lagi kan ada..

giggle gal - teruja eh? ko mmg miang lah.
eh, ab tu mmg rajin miskol aku.

yanizan - bukan semakin.. agak pelupa. takde sebarang tanda pun. tanda noktah je.

TiNiE said...

kaknonie!!!
kartun pakai baju pink kat header tu sejibik mcm ko....
mmg ko ker??

Zeela LaLaLa said...

haihhhhhhhhhhhh..lagi dahsyat perasaan bile henpon kita hancur berdebur berkecai gedebuk gedabak gedegang...ahhhhhhh.mencik

Pettoo said...

Penat aku call ajak tgk wayang td. Ingatkan merajuk ngn aku.hahaha.

ciK jUkoGYu said...

loh!!!ingat rabe ape la tadi..baru nak rase xcited..keh!keh!keh!

Ladybezz said...

aku juga selalu begitu.. terkadang letak tpt lain cari tpt lain.. penah skali, aku siap balik rmh kunun2 nak amik hp tertinggal, alih2 kat celah2 handbag.. uargh!! dah la lambat tambah lambat lagi.

i.am.belle said...

lainkali hp lekat kat pinggang hohoho

noni, cantik header ko nih. fabulous aku suka tgk :D

alladiin said...

sesekali tertinggal tak pe..jgn selalu..jumaat lepas, saya bwk hp, tapi sehari suntuk senyap..rupa2nya lupa on..(lebih kurang sama cam tak bawak tu..)

pinkiss said...

tinie - katun tu mmg aku. amacam?

zeela lalala - lagi dahsyat bila hati hancur berkecai. eh, apa aku cakap ni?

pettoo - laa.. apsal tak kol ofiz?

cik jokugyu - ni lagi sorang excited dgn kes rabe².

pinkiss said...

ladybezz - ala, ko saja cari alasan nak balik rumah tu kan??

belle - pinggang aku takde tali ler.
aku kan sukakan fabulosity. lalaaa..

alladiin - kakakkaaa.. lebih baik takyah bawak henpon tu. sama je..

AQisH said...

haha..pdn muka u tin..errkk..larikkk!!

vidadarisakura said...

bila hempon tertinggal pastu balik rumah petang..tengok langsung tiada msg n miskol lagi bikin hampesh!
haha