KAWAN²

Saturday, May 30, 2009

aku yang 'hot' sedang panas.


Panas terik. Masih rasa nyaman ku rasakan. Itu adalah fenomena biasa kebelakangan ni. Memandu di dalam keadaan panas terik tu mmg agak memeritkan. Kesabaran masih penuh dalam diri aku.

Tapi bila kawan yang berjanji nak jumpa.. Tak menunjukkan batang idung.. Memang amat mendidihkan darah aku. Dah membuak² dah didihan ni..

Di sini ingin aku tekankan.. dia yang nak jumpa aku. Dia tau.. Bukan aku yang nak jumpa dia.

Actually arini aku ada keje kat kolumpo. Pagi² aku dah keluar. Habis kerja je.. aku trus rushing balik klang mengenangkan ada janji dengan kawan. Janji pukul 2.. Aku tunggu.. Tunggu.

Bila aku kol dia.. Dia kata masih kat rumah. Suruh aku makan dulu.. Sementara tunggu dia datang. Aku ni dah la letih.. panas.. dan LAPAR. Aku ni kalau lapar..

Mmg la.. GgGGrrrr.!!

Errrmmm.. Untuk hilangkan ketensenan aku tadi..

Aku beli beg.

Beg lagik..

Dahlah.. aku nak mandi.. nak kasik sejuk..

11 comments:

ciK jUkoGYu said...

nampak nyer kat bwh tue entry yg menginsafkan....dan2 beli beg lak lg..ish!ish!terharu lak rase...muahahahaha...

xceli kawan 2 laki ke pompan?hmmmmm.........

ciK jUkoGYu said...

eh! 1 lg...sowi anak2...sy 1st lak kali neh!ngeh3x..

NaD said...

yayy!! saya 2nd! err.. 1st ke 2nd ke, ada adiah ke pun? huhu...

Ladybezz said...

siapakah hamlau itu? lenkali ko lak kencing dia.. baru fair. (ceh tetiba ajor berdendam lak) hmmm...

GiGGLe GaL said...

wei.. bukan memang motif ko nak beli beg ke? haih... aku rasa, bahaya klu buat ko marah.. mesti kilang beg untung gaban. wakakakak

KV said...

oh, episod kau lupa janji lah ni. Geram!! Kan?

pinkiss said...

cik jokygyu :
kawan ni pompan. ko menang kali ni. meh aku kasik ko henbeg satu.

ciknad :
semua org dapat adiah kot nanti. lalala..

ladybezz :
dia adalah hamlau hampess.

giggle :
kalau ko buat aku marah,aku tak beli henbeg. aku banjer ko kat TTP.

kv :
bkn lupa janji. sengaja melengahkan masa aku. ciss..

TiNiE said...

cer ko buat jualan murah let go guess ko..heheheh

GiGGLe GaL said...

sila jgn delete entri ni. aku nak wat prove nnt..wakakak..

eLLa said...

waa...
kte nyer style nk release tension..
sme r..
shopping..haha

mEiZ AraNda said...

hehehe
best gak geram2 pun dapat beg ka dear.;)

nice blog sis.;p