KAWAN²

Tuesday, May 26, 2009

Aku terpaksa menunjuk..

Ni ada kengkawan tak percaya aku gi sale haritu.

Katanya lagi:
'Adat berblog haruslah disertakan dengan gambar sebagai bukti.'

Nyampah..

Ha, tengok sini hasil sopingan aku aritu.


Ini adalah henbeg.


Ini adalah beg mekap.

Ha, tengok ler gambar² di atas ni sebagai bukti yang aku pegi menyopping aritu.

ps - dua² lom guna lagi..



14 comments:

GiGGLe GaL said...

1st!

EraNaZeErA.. said...

huhhh... cantiknya kak... bila saya dpt rasa nak pakai beg G... ni... nak beli... tp ongkos enggak ada... hehehe

GiGGLe GaL said...

bukan senang aku nak dpt 1st kat blog ko nih..

hehehe.. aku baru je mengata ko kat blog aku tadik.. wakakaka.. ko dah post entri gambar hembeg baru ko.. aku bukan ngompat eh.. aku cuma kata.. aku skang ni menabung untuk membeli hembeg baru cam ko.. aku jeles.. wakakakak...

erm.. klu lom guna lg.. meh aku rasmikan dulu.. lalalalalarik..

AQisH said...

harusss post gambar kann..baru bleh percayaaa hehehe..wahh gantung skali ngan baju yg baru amek dry clean tu kerr..huhu..:-p

CikdAzz_mulat said...

wahh besh tul pi sopinggg...

cikdaz slalu window soping jer..
kureng ongkos.

pinkiss said...

Giggle :
takyah menabung. menebang duit laki ko tu je.

eranazeera :
ongkos ko ke almari hiasan tu kan..

aqish :
puashati?? baju tu baju bukan baju kejadian.

cikdazz :
window pun takpe.. janji ada soping belakang tuh.

Hidup KOKA said...

Nak satu..... nak bagi kat ADIK!

ciK jUkoGYu said...

santek nyeh...

F A R Y N said...

belikan untuk aku skali...ahaaha

pinkiss said...

hidup koka :
satu je? amik dua sekali ler.

cik jukogyu :
tenkiu..

pinkiss said...

faryn :
nanti aku beli 4 tuk ko. lalala..

i.am.belle said...

weih, beg mekap guess tu lagi mahai dari remote astro.


nak pinjam beg mekap.


lalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

EraNaZeErA.. said...

kak... almari hiasan tu ongkosnya laki guwe yg punya... buka guwe... guwe ttp enggak ada ongkos... sebanyak itu... huhuhuh...

pinkiss said...

belle :
aku kasik je kat ko, nak?

eranazeera :
ha, ko gi la korek dari laki ko beli beg G tu. lalalaa..