KAWAN²

Friday, May 22, 2009

Aku bukan poyo, cuma nak poya² je..

Sementara aku masih ada kesabaran ni, aku cuba untuk tidak mengurut dan mengutil. Jadi aku cuba untuk memblog di pagi hari.

Yeayyy!!
Hari ni haji jumaat.
today is friday.
innike veli kilammay.
iki dhino dhino jemuah.

Hari last untuk keje untuk minggu ni. Hahahaa.. Esok takyah keje.

Esok bukan untuk tido. Aku takmo tido je. Nanti jantung lemah. Nanti cepat mati. Aku belom kawin lagi..

Esok hari untuk berpoya². Hahaaa.. Dengan sapakah aku akan berpoya²?

Adakah dengan si buaya?
Adakah dengan kawan² kerja?
Atau dengan keluarga?

Tunggu je..

ps - ada kawan jemput majlis cukur jambul anak dia. kebetulan time sama ngan time poya² aku tu. camne eh..




6 comments:

Poyo said...

ler pinkiss,
Aku ingatkan en3 ni ko cerita pasal aku. Huhuhu! bikin aku penasaran je.. Wahahaha..

GiGGLe GaL said...

wei..pegi la basuh dobi tu..aku tak sabar tunggu...

alladiin said...

walaupun ari sabtu hari tak keja, tapi sabtulah hari yg paling sibuk utk wa..pasar, antar anak tuition, then amin..3 org tu, lain2 tmpat..

Hidup KOKA said...

Ko pegi basuh toilet yang dah berlumut tu lar........

AQisH said...

hoyehhh hoyehhhh...poyaa poyaaa..
sambil cucuk langitt..

kasik can i nak beronggeng di blog u yer hahaha..

pinkiss said...

poyo - lenkali aku buat entry khas untuk ko ye wahai poyo.

giggle - weh, tunggu la. aku lom cukup panas lagi nih.

alladiin - lu mmg slalu bz. wa tau tu. sian lu..

koka - toilet umah ko ke?

aqish - u ronggeng kat blog i je la eh? i nak gi cucuk lagi weekend ni. lalalaaa...