KAWAN²

Thursday, May 21, 2009

Blogspot atau akukah yang meroyan??

Dah 2 hari aku dok urut² tetek aku ni. Nak kasik bersabar.

Apasal? Korang ingat aku nak melucah la?? (sebenarnya.. ada sikit niat tuh..)

Aku rasa blogspot lately slow gile. Nak loading page je amik masa lama sangat. Header je aku boleh tengok. Yang selebihnya.. tunggu la sambil kutil² jerawat kat dagu ni.

Itulah salah satu sebab aku kurang post entry. Nak sign in account pun .. Issh.. lama gile! Aku ni dahla kurang kesabaran dalam diri.

Gile punya blogspot.

APSAL LA KO SLOW SANGAT SEKARANG NI??

Satu lagi.. bila dok baca entry kengkawan. Pala otak dah ada idea nak mengomen. Alih² bila dah post komen.. kena tunggu lagi.. kena kutil jerawat lagik.. Abis la camni.

Rasa tak puas hati pulak bila dah lawat blog kengkawan.. tak tinggal komen. Bukan taknak, tapi kesabaran agak kurang dalam diri. Letih dah tangan kiri ni dok urut² tetek.

Kang bukan membesar dah, makin mengemek pulak.

Dah.. kurang keseksian aku. Seksi ke?

Kepada kengkawan yang perasan aku enter masuk kat blog korang, sori la eh. Bukan taknak letak komen.. tapi malas nak tunggu msg 'waiting from blogger..com'.


ps -arini aku diserang SENGGUGUT. Jaga ko kedai dobi!



13 comments:

AQisH said...

ehh..bila baca n3 u ni..tetiba blogspot i pon sloww..chaitt..

Anonymous said...

urut sendiri.. tu sbb slow..

guapunyahal said...

wah..napa depa leh post komen.. gua sampai skarang baru boleh ... ceeeh.
kalau tak gua orang pertama dah...

kalau lu tatau nak komen apa..tinggalkan sebijik guli jer

TiNiE said...

tula..
sila tukar tenet cap ayam lak..
skang pakai cap unta kan??

GiGGLe GaL said...

noni..aku rasa la kan.. tenet ko kot yg problem.. aku tadi kat sini..tenet aku yg poblem.. now da ok..laju gaban..

haih..bawak2 la mengucap..jgn ko urut kuat sgt..nnt karang kne tukar saiz..

F A R Y N said...

jgn lupa pakai pad...
tgh berdarah2 tu...ahahaha

vidadarisakura said...

yap!
blogspot bikin panas lately ini.
dem!

a.b geldofg said...

bak sini aku tlg urut2kan tetek ko tu

GiGGLe GaL said...

noni.. aku teruja masuk entri ko ni tengah malam ni..sbb nak tengok orang komen pasal urutan ko tuh.. ko tengok la si ab..laju jak.. ko tak offer pon dia da nak offerkan diri dia..

bagus ab ni noni.. rajin.. tak yah suruh pun dia bley buat.. hahaha

a.b geldofg said...

aku kan baik hati

pinkiss said...

aqish :
jgn salahkan entry i hokey?

anony :
hmm.. batpe nak laju, tak selamat la..

guapunyahal :
gua takmo guli. gua mau starbucks.

tinie :
ha, ko tlg belikan cap ayam jantan tgh berkokok satu.

giggle gal :
aku dalam proses nak tuko saiz sbnrnya.. huk!

pinkiss said...

faryn :
ko pakai pad cap apa huh?

vida :
blogspot mmg bikin panas. tapi aku lagi 'panas'. hahaha

abgeldofg :
huk! tersedak aku..

giggle gal :
ab mmg rajin + baik hati.

GiGGLe GaL said...

ab tu baik ati ada makna tu.. bab2 urut2 ni dia cepat jak..