KAWAN²

Wednesday, May 6, 2009

Bukan seluar kecik la..



Minggu lepas, minggu yang teramat sibuk. Dan.. sampai ke hari ni memang aku teramat sibuk. Bila dah sibuk, badan pun cepat letih. Balik rumah, dah letih.. Nak lipat baju, susun dalam almari, mmg langsung tak sempat.

Sudahnya, ada 3 barisan baju berlipat telah dan elok bersusun di lantai. So, dengan kesempatan cuti yang ada.. Aku cuba clearkan barisan itu. Sambil2 tu, keluarkan mana2 pakaian yang aku dah tak guna.. Yang dok menyemak dalam almari.

Susun atur balik.. Dah macam rojak dah aku tengok. Main tarik keluar je tiap kali nak guna.. ada yang terjelir, ada yang tergulung.. Macam2 rupa dah susunan pakaian aku.

Itu di bahagian atas - baju2an.

Cangkung lalu duduk.. kita ke bahagian bawah sekali iaitu bahagian seluar. Ha, Seluar panjang eh.. Seluar kecik kat laci sebelah. Huh! belek2 dan terai2.. Banyak yang dah kecik rupanya seluar aku ni semua. Almaklumla.. aku ni bersaiz M (untuk lower part eh.. upper part tu S je)

Eceh.. perasan dah berisi la tu! Harus la ada perasaan itu. Nak sedapkan hati sendiri la katakan.. Eh, betul apa.. Sekarang ni, seluar panjang yang bersaiz L aku dah boleh pakai tau. Adakah ini bermakna bahagian punggung aku dah makin membesar???

Sebenarnyakan.. niat hati aku nak siarkan gambar2 sekitar pengemasan almari. tapi.. karang aku tunjuk bahagian tshirt dan bahagian seluar panjang.. kang ada pulak yang nak tengok bahagian baju kecik n seluar kecik pulak.. ish.. tak jadi la.

ps - cuba buka almari korang..


11 comments:

a.b geldofg said...

emmmmm
proses pbesaran bhagian sedang blaku rupanya


tapi jgn bsr sgt....berat!

TiNiE said...

tahniah kaknon..
tahniah..

pinkiss said...

abgeldofg - ala, tak berat mana pun. still larat lagi.

tinie - tenkiu².

a.b geldofg said...

memang pompuan tk suka tlor...ksian tlor


emmmmmmm
bila lah aku boleh agkt2 ko?

Maswani said...

besar pn xpe.. span byk skit..huhu..

GiGGLe GaL said...

noni...rajin ko kemas..

pinkiss said...

abgeldofg - sila angkat aku.

maswani - ehehee.. takmo sepan. menipu tuh.

giggle gal - aku kekadang memang rajin.

F A R Y N said...

cuba ko timbang tetek ko..
dah berat blom pas mkn sotong?

hahaahhaa

Ladybezz said...

ha ok la tu... ada gak flesh and figure lekuk2 sket... hmmm

a.b geldofg said...

erk F A R Y N tetek tu apa?

pinkiss said...

faryn - pas makan sotong, tetek tak memberat.. tapi memerah. wakakaa..

ladybezz - yang penting ada liuk lentuknya.

abgeldofg - tgu jwpn dari faryn eh.