KAWAN²

Monday, June 1, 2009

Aku dah saspek lama dah sebenarnya..

Lihat Visual di bawah..

Dah lama aku saspek yang ini adalah kedai salah seorang rakan blogger.

Kunun²nya pegi keje naik lrt je.

Pakai selipar je..

Tapi rupa²nya..



Adakah ini kedai cik belle diva tu?

Apa pendapat korang?

16 comments:

.ieLah. said...

ceh..ko tau aku jumpa sebijik kat jb..
kat bukit indah.tak sempat snap ke ari tu..
belle...
bukak kedai tak bagitau ha..
jom menyampah kat dia.hu

i.am.belle said...

xD HAHAHAHAHA tersedak badak aku. cis noni.

dey yennna! kalau betul tu BUTIK akulah kan. hingat aku nak kasi uols discount ke hah (sebut cara nasir bilal khan okeh) ;p


ada ke butik DIVA nak kasi discount 70%. buat malu mak je nyah. tak kuasa tauuuu ;p

pinkiss said...

ielah :
betul la dia punya kedai tuh.

belle :
ala, tak mengaku la tu.. nyampah.

GiGGLe GaL said...

eleh..belle.. suda la kamu... tak ngaku konon... nyampah mak taw..wakakakak... aku rasa aku taw kedai ni kat mana... waakkakaka...

belle..bila ko nak kenduri untung ko tu? wakakakka...

sale? 50%? 70%? 90% tk de ke? hihihi..

guapunyahal said...

nasib baik baju pompuan..kalau tak sure gua suh belle bagi gua discount 95.5%.. kalau dia tak nak bagi discount gua tembak pakai guli

i.am.belle said...

xD hohoho

senang kira mcm nilah, i kasi uols buy 1 free 2 lepas tu cukup bulan i kasi bungkus itu butik. hahaha...

i lalala.... larik!

Zeela LaLaLa said...

ade jual baju plus size utk aku tak? hahaha

TiNiE said...

peh..smlm g pyramid aku ada gak masuk butik ni..dan dan terimbau gak akakbelle yg sker komen kat blog ko nih..tp mahai siot bebaju bajan dia..walopon disc 70% still tak tergapai..urrghhh...

mrsjukogyu said...

hmmmmm....balek meysia thn depan kompem gue g serang butik tuh kalo betul ler cik belle punyer.,,errrkkk...

pinkiss said...

giggle :
belle tu nak rendah diri tu.

gua :
nanti aku buka butik untuk lelaki. kena bayar guna guli.

belle :
ko bgks satu kedai, ko bukak lagi seploh kedai.

zeela :
cari kat kedai tv plasma.

tinie:
kalau tak mahei, bukan kedai diva namanya.

mrsJ :
jgn sampai taun depan, bisnes dia bakal ditutup hujung taun ni. hahaha

KV said...

akak pun saspek gak la!

AQisH said...

fuhhh ada 70% diskaun..jom serangg..

pinkiss said...

kv :
tulah, dia tu saspek utama tau.

aqish :
moh kita serang hendap dia.!

F A R Y N said...

tu mmg kedai belle pun..
hahaahahahaa

Hidup KOKA said...

Aku sependapat ngan ko....

pinkiss said...

faryn :
tulah, belle tak ngaku tu.

koka :
tapi pendapatan ko lebih byk dari aku kan?