KAWAN²

Wednesday, June 3, 2009

Aku tak kisah pun..


Seperti mana yang aku sedia maklum.. korang pun sedia maklum.. Yang aku adalah teramat bizi body sejak lapan menjak ni.

Aku ada banyak keje la weeiii.. Aku tak sempat nak bernafas. Bos aku pulak asik mengeram je dalam opis.

WARRRGGHHH!!! AKU KERASSSS....

Tapi ym aku tetap online dengan status BUSY.

Walaupun aku letak status BUSY, aku tak kisah pun kalau korang nak buzz aku. Aku takde hal.

Aku tetap akan jawab pertanyaan korang. Tak kira la.. penting ke.. tak penting ke.. tapi biasanya melalut tak tentu hala. Aku jawab gak..

Bila bizi, maka penyakit tensen akan mengganggu sistem saraf aku.

So, bila dorang dok kaco² kat ym.. maka tensen itu bukan semakin bertambah..

akan TETAPI akan berkurangan..

Sebab bila layan soalan atau cerita mengarut aka tak tentu hala.. itu boleh melonggarkan saraf aku yang sedang tegang.

Maka dengan ini.. kalau korang nampak status ym aku BUSY, sila jangan segan silu untuk MEMBUZZ aku..

sekian,

Aku yg bz manjang,
cikpinky yang berpipi pink.



9 comments:

GiGGLe GaL said...

hmmm

GiGGLe GaL said...

yess..yesss.. aku first!

GiGGLe GaL said...

noni..ko tak pasan ke kat ym ..status ko cenggini "aku manjang bz"

status aku lg bes..
"aku pon bz..jom la mengucing..wakakka" tu aku perli ko tu..wakakakakak... sila jgn marah ye.. nnt takut pipi ko jadik merah plak..

GiGGLe GaL said...

cuba ko pegi blog aku, tengok cemana rabbit to gelek montot dia.. cuba ko try cam tu..mungkin loggar saraf ko..

ok.aku larik...wakakakakakak...

TiNiE said...

aku plak, online ym memanjang..
tapi kkdg miss bila ada org buzz...
pasai aku bz gak..
so, moral of da story kalau bz pun takyah tuko status jadi bz..heheheh

Hidup KOKA said...

Bizi???? Sama la kita...

mrsjukogyu said...

hmmmmm...gue sorang jea yg xbizi kat sini ek?
kalo gtu nak bizi2 gak lah!muahahaha...nak wat ape ek bg bizi sket??hmmmm...

pinkiss said...

giggle :
fuh, 4 komen..ko mmg x bz.

tinie :
lebih baik ko letak status aku bz ikut sukati aku.

koka :
sama², menjejak mimpi..

mrsJ:
bawak2 memasak kalau nak rasa bz.

AQisH said...

buzz lightyearrrr..!! eh penah tgk ke kartun tu..