KAWAN²

Friday, June 26, 2009

Nak senyum ke tak ni?

Sampai je opis, trus online internet banking. Yiehaa! Gaji dah masuk. Lalalala.. Kejap je lalalaaa ni.. Pastu.. Huhuuu..

Belanjawan Julai 2009.

Mak

Ayah

Facial

Bil astro

Bil stimix

Bayar Keta

Service Keta

Beli kain raya

Kad Penggalak Utang

Shopping (Panggg! tak boleh!)

Beli sabun muka (errr.. datin, nanti i bank in ye..)

Beli hadiah besday tuk anak sedara (dah tertunggak 2 bulan)


Eh, pesal senarai makin lama makin panjang ni? Adoilaa.. Bila la aku nak jadi jutawan ni? Nak minum power root la. Anda boleh jadi jutawan. Ceh, minum sampai mati pun belum tentu menang.

* itu belanja yg nampak, belum lagi belanja yg belum nampak.. aduss.. *

Korang pulak? dapat gaji batpe? (ceh.. sibuk je aku ni..)




11 comments:

ZARA 札拉 said...

aku belum dapat gaji lagik..

tak tau nak senyum ke nak rotan budak skang nih~

hahaha~

Dj Epoi said...

KAlau ikut hati nak shopping DUIT satu lori tak cukup weih!!!!

Bagus ar Lu siap ada ....
Senarai Budget lagi hehehhehe

zamspotte said...

duit2... di mana ko duit...

salam singgah... kami guru2 GSTT se-Malaysia belum dapat lagi check bulan ni...

AQisH said...

gaji i dh abis tin..smlm setelkan semua otang piutang..adoii..datukkk tolonnn :-p

haa..dah bank in nnt kasik tau eh..promo jgn x promo..

guapunyahal said...

yang mana nak shopping, beli kain tu.. duit tu bagi gua....

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

hahaha...rse cam nak blajo blik jer...xyh fikir nak blanja ker apa.

pinkiss said...

zara:
alah, rotan je. kasik hati puas.

djepoi:
baru setat bulan ni belanjawan tu. eheheee..

zamspotte:
eh, lambat gak eh korang gajik. salam kenal.

aqish:
kira u dah kering kontang la ni eh.

gua:
beli kain tuk raya la. apada..

mfj:
tulah kan, tapi blajo takde duit. tak besh.

GiGGLe GaL said...

pangg...

sekian..


makin panjang list ko...

tapi aku rasa kan.. list yg tak nampak tu bakal menjadi..


sale! hip hip horeyy.. wakakak..

ko kan pantang tau ade sale..nnt aku bagi tau klu ade sale..wakakak...


jahat tul aku nih..

alladiin said...

nasihat pakar, klu gi tmpt yg ada sales, pakai je spek itam atau gi masa demam, sure pandangan kabur dan nak cepat balik je...hehe

Shahrizan Salian said...

I gaji tak sentuh. Belanja guna elaun transport, ot etc...
:D

mRs.jUkoGYu said...

gue lak xde gaji..cam tue ek?
mesken sungguh aku..sob..sob..

wat la sumbangan eklas utk ai..cian nie..sadisssss... ;p