KAWAN²

Tuesday, June 2, 2009

wahahaahahaaa!!! gilaKs


Aku ada banyak kerja..


Tapi aku nak update blog aku gak.

At least la kan..

Aku ada taip sumting gak kat sini.

wahahahaaa...!!


ps - aku still skodeng blog korang gak. huhuu.. bz sgt la tuh..

10 comments:

i.am.belle said...

mencik aku baca entri 6 baris nih ;p

GiGGLe GaL said...

aku banyak kerja, tapi aku jalan blog ko. aku mahu komen

wakakakakkakakaka sekian.

Poyo said...

Pinkiss,
kira ok la up date en3 6 baris je dari aku ni dah lama xup date blog langsung. Huhuhu..

EraNaZeErA.. said...

ok ler tu.... bkn kena tangkap pun.. hehehe

TiNiE said...

skodeng jgn tak skodeng...
keep it up!!!

yanizan said...

bz banget neh...!!

pinkiss said...

belle :
ala, jgn la mencik..

giggle :
ko mmg sentiasa mengucing.

poyo :
ala, ko letak je titik. update la tu.

eranazeera :
tangkap leleh ada lah aku ni. wahhahaa..

tinie :
aku tau lah ko dah kaya. (jom tony romas..)

yanizan :
busy body je. lalaa..

y . a . n . a said...

skodeng manyak2!!!

skodeng sampai lebam..
hee..
:)

pinkiss said...

y.a.n.a :
ko nak aku jadi panda eh?

AQisH said...

elehhh..bz sgt lah u tu kann..