KAWAN²

Friday, April 3, 2009

And the winner is..


ahaha.. aku dah ada pemenang untuk main teka² ..

iaitu..


Cik Zeela lalala

Beliau meneka hampir tepat.. Tekaan beliau adalah RM96.24 iaitu kurang 26 sen je.

Sebagai buktinya.. tengok resit ni.



-----> zeela lalala.. kasik aku address tau. aku nak antar anak patung lembut ni kat ko.
mail aku kat ---> pinkiss2109@gmail.com


Yang lain tu.. jangan jeles tau. Anyway.. tenkiu sebab cuba teka. Ada tu siap tgk website pizza hut. Rajin sungguh mereka kan?

15 comments:

i.am.belle said...

wahahahahaha zeela dpt bear itu.

aku dah agak lala menang. yeah bebeh!

noni, jgn lupa belanja aku dan lala PIZZA. lalala

AQisH said...

menci aah i dh kalah..:-(

blur4791 said...

sbg org 1st antr jwpn tak dpt pe2 ke?saguhati pe takde?:-)aiyoo...kehkehjlnhjsallehkeh

Hidup KOKA said...

eh.... camane aku tak tau ada contest nie?

Tak adil! Pasal tak bagi tau aku!!!!

zeela lalala said...

WAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKA.
AKU KAH??
terus caps lock tetibeh!
hahahahaha.
aku hentam je weh.
tsk.
terharu mak.
anggap lah hadiah harijadi aku.
maaf kawan2 sekalian..
yang penting tiada siapa pun pengalah. kita semua pemenang.
hihi.
wehhh..betul ke ko nak bagi aku bear tu? apsal ko nak bagi?
ko ade bernazar something ke?
bear tu boleh berkata2 x?

pinkiss said...

belle - jom la aku banjer..

aqish - i lg menci. i takde sbk.

blur4791 - kasi aku add ko.

koka - ler.. aku hengat ko tau dah.

zeela - eh, betul la. aku nak antar kat ko ni. betul². tarak tipu punya. bear tu bisu la.

blur4791 said...

eh aku dapat ke./...hahahahayahuu...cmne nak tuntut hadiah ni..ada time frame ke?>kehkehek...tapi pi raa zela..ptut aku yg dapt tu...ko dah brp byk beruang daaa...

pinkiss said...

blur4791 - email aku alamat ko eh.

zeela lalala said...

blur4791 : tp nak buat camne? aku dh jawab dgn hampir tepat. huuuuuuuuuu..kau marah aku ke? hihi. jawapan aku tu sempena birthday aku & nombor fav aku. ko ni punnnn..jgn wat aku serba salah wehhh..

Alan said...

wah..kongratulasi..kongratulasi..

tqa said...

adoih.. aku pun sikit lg..
hahaha.. nak jugak...
x thn btol~~

pinkiss said...

zeela - ko jgn layan dia tuh. takyah rasa bersalah. kang aku antar dia beruang jadian.

alan - ya, congrats to zeela.

tqa - lenkali buleh cuba.

vidadarisakura said...

Pinkiiiiiiii




aku menyesal~
(sila ikut nada dering ringtone lagu rossa)hee

pinkiss said...

vida - apa yg disesalkan tu?

vidadarisakura said...

kalau la saya jawab betul2.




pasti anak patung itu milik saya..
hee