KAWAN²

Friday, April 24, 2009

Tak tertahan sudah.. tahan la sikit..

Tak lucah kan bunyi tajuk tu? Ha? Lucah..?? sukati la.. Korang memang otak kuning.

Dulu aku penah terkencing.. Bukan sebab aku dah nyanyuk.. (pangg! muka korang in advance..) Sapa suruh pikir aku ni nyanyuk?

Tapi sebab keta buruk aku dulu rosak dan berasap kat port klang. Kat kawasan perindustrian. Mana ada tandas weh kat tepi jalan.. Goblog la tuh.. Yang ada cuma pokok bunya raya kat tepi jalan.. Takkan aku nak cangkung.. kang ada yang ikut kat belakang tu. Pelangkung karang!

Kereta dah berasap. Aku cuma bediri tepi keta. Orang lalu lalang bukan nak tanya kenapa ke, nak bantu ke... Tapi tunjuk sign mintak no talipon. Pigidah! Tak gentleman langsuang. Aku benci mengurat cara itu. Dah lapuk..

Tak lama lepas tu.. abang ipar aku datang.. Dia suruh aku amik keta dia.. bawak balik rumah. Dia kata.. "kalau awak nak kencing dalam keta.. kencinglah.." hmm.. baguskan abg ipar aku?

Takkan la aku nak kencing dalam keta.. melampau la camtu.. Tak pasal² kena tukar seat baru.

Cilake..! Ada keretapi bawak barang pulak nak lintas time aku nak terpiss nih.. Dah la dia bawak dalam 20 bijik kontena. Aku siap kira satu persatu kontena tu sambil menahan gelodak empangan yang bakal pecah.

Babi! banyak la pulak traffic lite kat port klang nih. Setelah melepasi 4 trafic lite yang 2 daripadanya berwarna merah.. Aku berhenti di stesen minyak berlogo kerang. Rasa nak lompat je dari tingkap.. lalu terbang masuk ke tandas. Ceh.. macam pontianak pulak..

Lariikkk!!! masuk tandas..

Tapi.. aku tak sempat.. aku dah terpiss dalam seluar.. Huhu.. dah basah.. Aku cuci apa yang patut, lalu teruskan perjalanan ke rumah kakak aku dalam keadaan hancing! Cett.. sila abaikan rasa bauan hancing itu.

Darurat tu..

Tak lama lepas tu.. dorang tukar keta baru. (mgkn hanya kebetulan..)

ps - bukan salah aku.. sila salahkan keretapi barang itu..

14 comments:

TiNiE said...

weih..
lengkali rasa nak terpiss...
spare sepit, sepit baju pun boleh..hahhaha

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
i.am.belle said...

kasihan ko.

tahan kencing ok lagi kalau tahan cirit. lagi haru...

AQisH said...

chaittt..u mmg kemprohh tin oii :-p

[S]itie [B]Um [B]Um said...

haha.. kelakar la plak. tp penah gak ct nk terkencing..xde tandas.. last2 kencing kt tepi pokok. mak yg suro!! haha..

F A R Y N said...

lenkali pakai pampers..hahaha

Hidup KOKA said...

kalau pakai botol boleh tak??

Takut kau ter"miss" dia punya lubang aje?

Zeela LaLaLa said...

ape kate ko beli muncung segitiga mcm keluaran jepun tu. kencing berdiri je dh boleh. senang cite. nak kencing tak pyh pegi toilet. hahaha.

nah tengok url ni:

http://bantalbusuxstoryline.blogspot.com/2009/04/solution-for-ladies.html

stalk je blog orang. haha

sHwEeT ByAtcH said...

sediakan pampers sblm ter"piss"

GiGGLe GaL said...

noni..sian ko.. apsal ko tak salahkan drebar ketapi tu jak.. he he he..
aku rasa la..drebar ketapi tu taw ko dah nak terpiss..

pinkiss said...

tinie - ha, aku sepitkan ko kat celah pokok kang..

belle - talking through experience ke? lalalaaariiikk!

aqish - kadang2 i mmg kemproh.. datuk.. (takut tak?)

siti bum bum - hahaha! ko lagi haru.

faryn - aku nak pakai drypers la.

koka - ha, sila sediakan botol sebesar tempayan untuk aku.

zeela lalala - eh, aku kirim 4 biji eh. pastu aku nak banjer ko 10 biji panggg!. lalalaa..

sweet byatch - ye, harus aku beli pampers org besar.

giggle gal - ko jgn .. aku piss ko kang..

KARKADEWA said...

gua ade terbau2 hancing lagi ni...haha...

EraNaZeErA.. said...

hhmmmmm.... tu ja yg rasa terkuar dr mulut ni... psst... era ni blur skit... cita ni ttg sapa yerk....?????
hehehee

pinkiss said...

karkadewa - hidung lu ada problem tuh..

eranazeera - itu kisah hidup aku la weh..