KAWAN²

Monday, April 6, 2009

Bye bearbear.. Jangan nakal² tau..



Saat aku post entry ni.. Bear untuk zeela lalalaa telah selamat aku pos.

Tengok ni..


Bearbear sedia untuk dimasukkan ke dalam kotak.

"bye pinky.."


"bye bearbear.. takmo nakal² tau.."



Bearbear dah masuk dalam kotak ni.

Sedia untuk dihantar kepada cik zeela.


ps - aku ada sekor lagi bearbear. Lalalaaa..


7 comments:

AQisH said...

aku nak yg lg sekor tu!

a.b geldofg said...

aa yg sekor lagi tu aku yg punya tau...jgn dok gatal2 kasi kt org lain

pinkiss said...

aqish - ha, nanti i kasik ekor dia.

abgeldofg - ha, mmg i simpan untuk u la roti cheese..

~cik manis~ said...

nak gak :(


*nak dtct ip kne gune 1 sftware ip scanner x silap.
manis pn x pnah gune..keke

zeela lalala said...

ok. nnt aku ajar die budi bahasa yg sopan ok :) hihi. cumel cumel sini cumel. come to mama. hihi.

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

aku mau gak!!

huhuhuhu~

best2...

kamu sudah buat pop-out window!

vidadarisakura said...

kenapa aku macam rasa menyesal jawab main2 ari tu ar...



dem!



haha