KAWAN²

Tuesday, April 7, 2009

Pengakuan di pagi hari..


Pagi tadi aku dengar topik kat stesen radio yang memang setiap hari aku dengar tiap kali memandu. Aku mmg suka la stesen ni. Memang best. Sorry.. bukan stesen cakap melayu okey?

Aku bukan eksen, tapi aku tak suka cara dorang berinteraksi dengan pendengar.

Full stop.

Topik pagi ni kat stesen radio ni adalah confession. Aku fikir, aku nak kol dorang and nak buat confession.. tapi.. aku taknak bazir credit aku. Lebih baik aku confess kat blog aku.

Apa guna ada blog kan?

Confession aku adalah :

1.Aritu aku tengok satu sandal. Cantik amat. Tapi takde saiz kaki aku, iaitu 5. Aku tak kira, aku beli gak. Aku beli saiz 4. Dan.. sandal tu kelihatan kecik bila disarungkan kat kaki aku. Aku dah suka.. Aku peduli hape??

2.Kalau perut aku lapar, aku akan bangun tak kira waktu malam tak pukul berapa, aku akan makan.. kenyang.. sambung balik tidur. ahahaaa.. (bukan mengigau..)

3.Aku simpan hati kat seseorang. Sampai sekarang aku belum berani luahkan kat dia. Aku tau mungkin dia dah berpunya. Aku peduli hape? Aku tetap suka dia gak..

Setakat ni je lah confession aku. Yang lain, haruslah aku simpan sendiri.

Korang lak.. ada apa² confession yang nak dibuat? Alaa.. takkan takde.. buat je. Peduli apa orang kata..

6 comments:

AQisH said...

i sekadar confession of a shopaholic jer tin hikhik..

Hidup KOKA said...

"Aku simpan hati kat seseorang. Sampai sekarang aku belum berani luahkan kat dia. Aku tau mungkin dia dah berpunya. Aku peduli hape? Aku tetap suka dia gak.."

Seseorang tu lelaki ke pompuan?

zAhiDah diHaz 17 said...

'i love u very much'
i nak bagi tau ni je kat someone
tapi xblh la
huhuhuhuuhu

pinkiss said...

aqish - itu u takyah confess. i tau tu.

koka - laki la weihh.. cekik ko kang..

zahidah - ehehe.. memang berat rasa mulut ni.

zAhiDah diHaz 17 said...

mulut xterasa berat,
hati pun sama,
tapi xjumpa dia dimana2,
xdapat hubungi dia,
dia hilang kemana?
maaf, i sangat emo hari ini...

pinkiss said...

zahidah - saya faham perasaan itu. bersabar la ye.