KAWAN²

Thursday, April 30, 2009

Cuti..



Lambatnya nak tunggu petang.

Tak sabar nak tunggu hari esok..
Tak payah gi keje.

Boleh duduk rumah..
memasak
makan

dan

paling besh..

TIDUR..

TIDUR..

TIDUR..

ps - korang lak buat apa minggu ni?




10 comments:

Hidup KOKA said...

Aku gi reunion..... dengan budak sekolah kat Kuala Terengganu...

i.am.belle said...

aku pergi kedah. best makan makan dan makan lepas tu mcm biasa tido tido TIDO!!!! yeah best!

lalala...

Anonymous said...

SLV - i nk g main bowling lg...pas2 g tgok org batak nk g redang minggu nie...
wahahahhaha....

alladiin said...

wa kena jaga anak..huhu.. bini outstation..adihhh....

cikjukogyu said...

teman da start cuti dari dulu lagi..hik!hik!

guapunyahal said...

gua mau pegi lu tau mana ya.. hehehe

Alan said...

hmm..bsok cuti,tapi 1-3 mei,ada 2 tournament nak kena handle.isk..duhh!

Poyo said...

aku lak bekurung dalam bilik bersama isteri ke 2 aku iaitu pen dan kertas. Melukis, melukis dan terus melukis. Kejar dateline bab!

Ladybezz said...

me plak nak blik kg kat bayswater, london... tp memandangkn selsema BABI x jadi..kensel. Pi maxwell hill jela.. huhuhuhuh. Wuit ko dah pi japan lum? aku bru landed last week.. kentang jembutzzz.

en_me said...

me gi pulau banding.. n balik.. takdok resort available.. salammms