KAWAN²

Thursday, April 9, 2009

Aku rasa nak lempang je pipi pink aku ni!



Niat aku hari ni..

1. Taknak memblog
2. Taknak stalk blog orang lain
3. Taknak sign in YM

Aku ada banyak keje kat ofis. Sesungguhnya benda² di atas tu harus aku ketepikan (sila ambil nota : untuk hari ni sahaja ye tuan² dan puan²) demi untuk menyempurnakan tugas aku.

Aku tewas dengan diri aku sendiri.

Tengok, entry ni pun dah membuktikan yang aku tak dapat laksanakan niat aku tuh.

Dan.. Sekarang aku sedang berYM.

Arrrghhh! geram betul dengan diri aku ni.

Panggggg!! aku tampar pipi kiri aku.

Err.. ada sesapa nak tolong tampar pipi belah kanan tak?

ps ~ kalau ada sesapa tu kan... aku takmo kawan sama dia..

18 comments:

yanizan said...

aku first!!

hampeh tol..

zAhiDah diHaz 17 said...

mmg xblh la kalu dah jadi blog tegar ni...
hahahahaha...

guapunyahal said...

gua tak nak tampar.. gua lempang jer ... boleh?

pinkiss said...

yanizan - hampes eh..

zahidah - ada brani?

guapunyahal - takmo kawan sama lu (sigh)

guapunyahal said...

alaa.... lempang light light jer..ala ala lempang manja.. wo-lap u maaaa....

ooo <--- nah amek ni 3 biji guli nanti merajuk plak

pinkiss said...

guapunyahal - takmo guli. nak gula.

TiNiE said...

huhuhu..ko ckp centu...aku pun sama. niat takmo sign in/crawl blog..tup tup ni ha tgh baca blog ko..keje bnyk weih!!!!huwaaaa

zeela lalala said...

haha. habistu nk buat mcm mane beb. klu ko nk mintak tmpar aku boleh hulur bebear punye tamparan. hihi ;)
bebear kimslm. die rindu sm kau. tp aku dh bagi nenen. so die tak rindu lah. hoho

blur4791 said...

2 la..aku pun ingt taknak bace dah nonipinkiss.blospot.dot.pot ni...ahhh lempang seblah kanan laa..arhhh...

AQisH said...

adoilaa tin..masalah kita selalu serupa je..btw td i tampa u puas2 dlm YM..ooopssss..kantoiii plak :-p so xyah lah tampa lam blog kan hehe..

Hidup KOKA said...

Kalau tak nak tampar boleh tak?

pinkiss said...

tinie - ko mmg.. ko takleh kalau tak baca entry aku kan..

zeela - ko jgn bg nenen byk sgt.

blur4791 - ko taknak baca. tapi ko rindu aku kan?

aqish - tak syg sibik la tuh.

koka - ahahaa.. boleh je :)

alladiin said...

semalam wa dah tampar pipi wa, sb ada nyamuk, tapi nyamuk tu sempat celok dgn skill yg cukup mantop..

wansu said...

pangggggggggggggggggggg

wansu said...

alamakk..aku dah tertampoo..upss...tak baca ps dia..mauahhahahahaaa..kita kwn..kan..kan..kann

pinkiss said...

alladiin - nanti wa tolong lu tampar nyamuk tu. Pangg! sama dia.

wansu - -sigh- ahahaa.. kita kawan.

a.b geldofg said...

tk sampai hati kau nak sahut cbaran ko tu.....kcian

pinkiss said...

abgeldofg - nasib baik ko jawab mcm tu.