KAWAN²

Monday, April 6, 2009

Dah tamat tempoh..


Arini aku gi keje tanpa ic tanpa lesen.

Bukan tak bawak wallet.. tapi ic aku tetinggal kat opis sebab jumaat lepas aku gi bank bawak ic, lepas tu lupa nak simpan balik dlm walet.

Ari sabtu gi sacc mall, ada satu amoi tak cantik tu suruh aku apply kad penggalak hutang. Aku saja² je nak apply.. sebab setiap application boleh dapat 2 freegift berbentuk model kereta lumba F1 dengan game chess. Anak² buah aku dah dok telompat² nakkan freegift tu.

Aku pun dgn konfidennya buka wallet nak kasik ic .. nak apply la kononnya. Ceh.. tau² ic takde dalam wallet tuh. Aku tipu amoi tu.. ic tetinggal kat henbeg dalam keta. Dia suh aku amik. Aku ckp kat keta satu lagi kat rumah (belagak sikit..)

Sian budak² tu.. dorang nak sgt keta F1 tu. Lenkali la eh..

Lesen pulak.. dah tamat tempoh semalam. Aku lupa nak renew mgu lepas. Arini gi keje rasa cuak je. Mana la tau kan.. ada roadblock ke.. hape ke.. takut weeiihh!

Ish.. takut la. Nak gi renew skrg la..

ps - apa nak jadi la??

11 comments:

guapunyahal said...

jap lagi nak singgah lar balai... nak buat report ada mak indo tak der ic.. hehehe

i.am.belle said...

aku pun nak gi report ni. hahaha masak nih

plet no. brape?


lalalala

blur4791 said...

hadiah kete 2 aku pun nak gak..tak dpt tedi bear dpt kete pun jadiklah..:-)bleh?errr dh brp byk kdt kad sebenornyeee ni>?

pinkiss said...

guapunyahal - jangan la sabotaj i..

belle - plet aku.. bhk**** sila la report eh. lalalaa..

blur4791 - aku nak kasik ko tedy bear. kasik alamat.

TiNiE said...

ada hikmah tu kaknon..

AQisH said...

i nak helo² pak polisi blehh :-p

blur4791 said...

wahahaha...dapt bear ke aku..hahaha..camne nak kasik alamat..sush nak P&C nih..kehekeh

pinkiss said...

aqish - u mmg tau. eerr.. i kol datuk nanti..

blur4791 - nak bear, sila la kasik alamat.

a.b geldofg said...

ala abg polis tu knyit2 mata...jln lah

pinkiss said...

abgeldofg - kang dia kata aku sakit mata pulak.

GiGGLinG GaL said...

noni..aku rilek je memandu dgn lesen tamat tempoh selama 6 bulan.. he he he.. aku tak perasan langsung taw..