KAWAN²

Tuesday, February 17, 2009

Bila Cikpinkiss Berangan..


Time ni aku ada $$$ banyaaaaakkkk sangat.

Apa aku nak buat ngan $ tu semua?

Family
1. mak bapak- buat bunglow kat simpang empat tepi masjid kat kampung aku.
2. abang 1 -kenderaan 4x4
abang 2 - mini cooper S
3. adik - satu butik fashion
4. kakak - satu bakeri
5. anak buah aku - satu restoran franchais

Boifren aku (ceh.. mana ada bf.. konon² je ni..)
U name it.. i'll get for you. anything for you my dear honey bun..

Kawan Skool
Aqish - belikan dia mr. civic yang berkulit itam legam
(kepada kawan yang lain yg aku tak umumkan nama kat sini.. sila angkat tangan dan nyatakan kemahuan anda..)

Kawan blogger (tak lupa tau..)
Belikan korang satu laptop paling canggih siap ngan broadband. (ada sesapa nak selain laptop? sila nyatakan eh..)

dan..

untuk Cikpinkiss
errr.. aku kena pikir dulu..
sakit dah pala ni.
banyak sangat kemahuan aku.




20 comments:

TiNiE said...

aku nak keta gak...toyota caldina jer..boleh????

guapunyahal said...

gua nak satu kedai jual guli², kalor pink!! pastu nak bukak francais seluruh malaya....

i.am.belle said...

ader je si 'guli-guli' nih.

noni, jgn lupa belanja SPA tiap-2 minggu. barulah VOGUE. hahaha

pinkiss said...

Tinie - mintak la apa² jenis keta selain caldina weh. grrr..

guapunyahal - akan ku letak signboard kedai 'guapunyaguli' and open for francais.

belle - guli² ni mmg ada dimana².
akan aku bina satu SPA dalam kondo ko siap ngan pekerja sekali.

AQisH said...

yeayyyy bestnyeee u nak belikan i civic tu yer tin..klu tak itam legam putih sepuh pon bleh hehehe..

tp bila u nak dpt $$$ byk² ni tin oiii..cptlaaa x sbr ni :p

pinkiss said...

aqish - u ni nak itam ke putih datin ooii.. pening pala i. or u nak i spesel order polka dot?

Hidup KOKA said...

aku nak semua.... leh tak?

pinkiss said...

hidupkoka - sila email list kemahuan anda itu kpd saya.

apisz said...

belanja lolipop 1... muahahhaa..sbb tu je rasanya mampu kan? mitak lebih2 confirm tak dpt!


(^_^)

bell said...

Saya mau telenovela!!!

pinkiss said...

apisz - ko jangan nak rendahkan aku yang tinggi lagi slim ni tau. Bukan lolipop, lolita pun aku leh kasik. larriikkk..

bell - ala.. kan akak dah kata, tgu ko abis sem ni dulu.

apisz said...

haha..kejarrrrr.... =P


p/s: jgn berangan sgt..cukup2 ar tu..bila mau belanja mkn nih? wakakakkaka...

pinkiss said...

apisz - ko kena makan apa yang aku makan.

cikpedot said...

my heart, i dapat kasih sayang pun dah cukup....tapi kalau u nak hadiahkan i ape2 pun i amik jeee....(sebab ko ckp ko byk $$.. cuba ko ckp ko xde $$.. camane agak eh aku punye response....)

cendawanintim said...

wahhhhhhhhhhh bestnyer kalu jadi real nih..

Uncle Lee said...

Saya pun nak duit banyak, ha ha.
Go around the world try out all the food dishes, ha ha.
Have a nice day, Lee.

alladiin said...

semua kejayaan bermula dari satu keinginan..

apisz said...

tak kisah,,janji belanja

pinkiss said...

cikpedot - kasih aku dah tumpah kat orang lain.

cendawanintim - mari kita doa² biar jadi kenyataan.

uncle lee - good day to you.

alladiin - terlalu byk keinginan aku.

apisz - jom jalan-jalan cari makan.

Wai said...

nak jugak! nak jugak....! (sambil angkat tangan)

belikan laptop sebijik - tapi nak yang canggih.

~~ngee~~