KAWAN²

Thursday, February 12, 2009

tegar² kau melakukannya?

hurm.. hari yang penuh dengan kebizian. kebizian yang mengundang stress. lebih stress bila staff buat silap. dan.. tiba² aku aku keluarkan statement puaka.. "boleh tak i lempar file ni kat meja u?" (jarak kira-kira 15 meter). ye.. aku memang pantang orang buat silap. aku setuju bila org kata.. nobody perfect. aku pun tak perfect, tapi aku perfectionist.

** pala otak dah jammed**

dan.. aku rasa tak sabar nak balik rumah. nak basahkan kepala sampai kaki. nak baring.. nak rehat.. nak tengok tv sambil berkipas sambil hirup air milo panas. amat heaven bukan bunyinya?

lalalaaa.. dan aku pun berjalan menuju ke parking keta dengan penuh semangat. ye, semangat nak balik ke rumah nak ilangkan stress. nak masuk ke dunia aku yang penuh heaven tuh.

girang bertukar menjadi garang.. bila aku tengok ferrari aku telah diberakkan oleh burung. dan.. sebelum aku pegi heaven, aku nak antar burung ni pegi neraka dulu.. dan ***** (mari mencarut bersama..)



ps ~ esok aku nak bawak mesin, nak tebang pokok tu. padan muka burung tu semua! takde tempat nak lepak² lagi.. lalalalaa..


10 comments:

ladybezz said...

teruk tul tahap kestresssannn ko tu... pi amik wuduk dan bersolat ... amin

AQisH said...

hahaha...cian burung tu nnt tin..xde tpt tinggal :-p

yanizan said...

kira zioniss gak ko nih eh...sian la kt birdie² tu kondo dia kena tebang kang...!!

alladiin said...

burung tu kena sakit perut lah.. tu sebab dia fire keta lu..

TiNiE said...

tak pun en.ashri, burung tu nmpk ferrari merah tu ala² jamban kan, zasss jerla...*matikla kena bunuh ngan kaknonie ni kang*

guapunyahal said...

lastik ngan guli lar.. buat po susah susah tebang pokok.. pokok tu innocent...

luvluv said...

wei, berak burung bwak tuah tu... tuah for car wash. ahaks!! sabor ye..

Hidup KOKA said...

Meh aku tolong tebang pokok tu!!!!

Biasa dia!!!! Nak berak ,berak lah dalam kerete... ni kat bubung lak tu!!

Wai said...

wah kejam! hanya kerana sebutir taik burung, risak sebatang pokok dikerjakannya.........

=P

DrSam said...

sabor..sabor..nasib baik dia berak atas kereta, kalau dia berak atas kepala? (sebab pernah terkena :)