KAWAN²

Friday, February 20, 2009

Sila Beli Kamus Dewan..

If you love someone, let them go..
If they come back to you.. it was meant to be.

Malas nak aku translate kan ke bahasa melayu. Korang amik kamus, cari makna. Kalu takde kamus, sila pinjam kat cik belle.

Aku percaya dengan kata² kat atas tuh. Indahnya kalau orang tu betul² kembali kat kita. Dan.. memang itu yang kita harap²kan selama ni.

Tapi camne bila orang tu kembali tapi kita dah ada orang lain?

Malas nak pikir..


7 comments:

AQisH said...

i pon malas tin :-p

wahh kemain lg bg blog u..dh final ke ni tin oiii hik2

guapunyahal said...

yg kembali tu. kasi buat stock simpanan..... letak dlm peti sejuk

i.am.belle said...

'Tapi camne bila orang tu kembali tapi kita dah ada orang lain?'

tanya sama hati ;>

luvluv said...

btw naper dia mesti pergi...?? lepas tu kembali?? maksudnya kita ni bukan his 1st choice lah tu.. i dunt like..:p

apisz said...

adoi..teringat kate2 tu bila aku ckp kat sorg minah tu..terus cair dia...wakakakkakakka

apisz said...

i.am.belle...
Tapi camne bila orang tu kembali tapi kita dah ada orang lain?'

tanya sama hati ;



belle, ko mcm tak biase je curang...wakakkakakka

bell said...

wahhh saya suka header color of my life itu. very the cantik dan seswai.. lps ni jgn tukar ek juz ejas b/ground je.