KAWAN²

Tuesday, February 17, 2009

Jom Beli Basikal..

Semalam aku ym dgn sorang kawan ni. Dia dulu keje sama tempat ngan aku. Sejak dia kawin, dia ikut laki dia pegi seberang laut. Laki dia keje kat sana. Seronok je dengar dia happy dengan kehidupan baru dia. Dan bakal ada orang baru antara mereka. Sweet je rasanya.

Cerita punya cerita, soalan biasa diajukan kat aku. Alah.. soklan bila nak ada kawan tidur sebantal.. Itu je... Dah biasa dah. Umpama makan cheese cake je.

Satu lagi statement yang agak tak boleh nak tahan sikit, dia suruh aku settle down tahun ni juga. adoila.. Aku ni dahlah blom bf, nak suruh settle tahun ni pulak. Camne? Dia kata dia akan balik sini kalau aku kompom tahun ni. Siap nasihat kat aku.. kalau susah², suruh mak bapak aku carikan. Ish..

Macam suruh beli basikal bmx je kan?

Pagi ni aku bangun tidur, aku tepikir.. Betul juga kata² dia tuh. Sebenarnya dia nak kawan rasa apa yang dia rasa sekarang ni. Bahagianya hidup berteman. Korang pun tau kan.. entry sebelum ni pun aku ada bagitau, aku dah bosan dengan rutin harian aku. Ye.. aku dah bosan.


7 comments:

guapunyahal said...

kalau bosan leh laa main guli sama gua...

Hidup KOKA said...

heee heee heee....

Umur umur cam gini takleh pakai basikal BMX lagi!!!!

Kena pakai mountain bike lah noni!

AQisH said...

betol gak kwn u ckp tu tin..sohlah org tua yg carikkan cam org dolu² tu hikhik..;-)

pinkiss said...

guapunyahal - lu belikan gua guli kaler pink. baru gua nak join lu.

hidup koka - aku nak beli basikal ada enjin yang boleh lompat².

aqish - ....

Minister Of Mind said...

hidup sorang2x mmg bosan...
tapi kalo dah berdua...he3x...mmg langsung tak bosan.

pinkiss said...

ministry of mind - tau da..

Nashays said...

Hahaha...p klu nak bli basikal pon kn pilih tau..nak kaler aper?klu naik bukit larat ke tak..??ble masuk LTdL ke ta...x senang jugak kan..cik pinkiss, nak beskal jugak satu...:P