KAWAN²

Friday, February 27, 2009

Minta Buah Idea ..

Seperti sedia maklum cikpinkiss nak tubuhkan kelab. Tapi ada pihak yang menyatakan bahawa nama tersebut kurang vass, kurang meletup, kurang kelass. Terima kasih atas pandangan tersebut. Cikpinkiss amat menghargainya. (Tenkiu Faryn)

Dengan ini pinkiss nak BUKA TENDER untuk korang semua memberi nama kepada 2 kelab yang bakal ditubuhkan itu.

1. Kelab Puaka

2. Kelab Lucah


PERHATIAN : ada lagi jawatan yang masih kosong.

PS ~ Nama kelab berserta jawatan dan nama penjawat jawatan tersebut akan dihapdate di entry yang akan datang.

sebarang kekeliruan ? sila rujuk entry sebelum ni..


17 comments:

Anonymous said...

alaaa campur je jadik kelab pupinkisscah...hahaha...(puaka+lucah+pinkiss)..senang cite...kehkeh..nak antra yearly ROC report pun sennag..hahahah..

pinkiss said...

anony - ada aku suruh gabungkan dua² tu ke? satu² la weeiihh.. sengall.

Anonymous said...

ooooooo..k puakapink n kisslucah kehkehkeh...bleh?aku nak gti golf aku tu...:-)kehkehbinjailakehkeh

DuNi@Qu said...

hahhahah!!adoioi..kan dah kena senggal!!

erm...lucah : ahhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!

PUAKA ; KELIWON GROUP

zeela lalala said...

mmg ade dua jenis kelab ye? klu combine jadi satu ape bezanya? nnt aku pikirkan ape name kelab ni!

ab geldofg said...

aku nak join kelab masjid....ada ke?

pinkiss said...

zeela lalala - aku nak nama setiap satu kelab. tiada gabungan.

pinkiss said...

ab geldofg - kelab masjid under construction. aku lantik ko jadi presiden. n.presiden taruk gf ko belle.

ab geldofg said...

o bagus lah ...tapi belle tk ada tudung....dia pakai tudung saji boleh?

i.am.belle said...

aku DIVA, belum sedaq diri lagi nak pakai tudung. lalala....

i.am.belle said...

apa kata kau letak

KELAB PINK PANTHER

dan

KELAB A-GO-GOS

jom karaoke ;p

F A R Y N said...

kelab QUEEN 0F LUCH... sedap tak?

bukan LUCAH tapi LUCH....

pinkiss said...

belle - aku sedar separuh.
err.. camne kalo KELAB PINK PUAKA?

Faryn - err.. KELAB QUEEN OF LUCC? okey ke?

Anonymous said...

minta buah dade ,bleh..?.. boleh boleh boleh laa...

pinkiss said...

anony - ko nak aku ubah setting ke?

pinkiss said...

anony - ko nak aku ubah setting ke?

blur4791 said...

yg mintk buah dade tu bkn aku laa..apsl ko ubah setting..takbleh nak )*(@UUI!@_I+_I!W laa camni,.kan dah mencarut>...)*(U&@#()U#