KAWAN²

Thursday, February 26, 2009

Jawatan Kosong!!

Pinkiss nak iklankan jawatan kosong untuk kelab² berikut:-


NAMA KELAB:
1. KELAB PUAKA

Presiden : Pinkiss
N.Presiden : masih kosong (faryn ko nak tak?) - P01
Setiausaha : masih kosong - P02
Bendahari : Ms. Sally The Vogue aka SLV
AjK : kosong (4 kekosongan) - P03

2. KELAB LUCAH

Presiden : Pinkiss
N.Presiden : masih kosong (Belle ko nak tak?) - L01
Setiausaha : masih kosong - L02
Bendahari : Ms. Sally The Vogue aka SLV
AjK : kosong (4 kekosongan) - L03

Syarat² permohonan:
Kod jawatan.

P01 - P03
- mestilah bermulut puaka aka jahat, hati kering dan bijak dalam bab² memaki hamun. Yang penting, tak takut dek lipas.

L01 - L03
- mestilah mempunyai otak berwarna ala² kekuningan berserta pandai mengolah perkara yang tak lucah agar dijadikan lucah.

Faedah-faedah yang disediakan:
Gaji bulanan sebanyak RM40,410.00 berserta elaun lain yang kesemuanya boleh mencecah RM111,111.11

- nota : telah dipinda.

Faedah lain
- sebuah kereta Caldina GT4 Turbo sebagai kegunaan harian (pakai je, takyah bayar apa²)

Sila hantarkan permohonan anda berserta;
1. Jawatan dipohon (wajib)
2. Nama (wajib)
3. Blog address (sukati nak letak ke tak)


Tarikh tutup:
Tiada tarikh tutup permohonan.





25 comments:

ab geldofg said...

malas aku mohon gaji dgn gnjaran tk menarik langsung

AQisH said...

i nk jd advisor je kedua² kelab ni..so i x yah mohon yer u createkan je jawatan tu utk i okkk..:-p

u byr elaun sbln 10k pon i terima..

pinkiss said...

ab geldofg - atau ko mmg takde kelayakan langsung?

pinkiss said...

aqish - mana boleh camtu?

F A R Y N said...

kelab ko nama tak meriah...
tukar la sket....
nanti aku pk kan skali yer...ahhaha

pinkiss said...

faryn - okey je. sila bagi buah pikiran ko.

i.am.belle said...

oiii POMPUAN. kelab kau itu kelab HARAM. kelab DIVA aku ni siap register kat SSM lagi tau. hohoho

eiii, kelab DIVA aku tu pun tak terjaga kau nak suruh aku jaga kelab yg itu. apsal KEJI sgt weii nama kelab itu. jadah!

lalala.....

i.am.belle said...

mcm ku kenal nama SALLY itewww. hmmmm....

pinkiss said...

belle - faryn tak sekeji ko.

pinkiss said...

belle - ko tu sapa yang ko tak kenal..

Anonymous said...

ni kenaikan gaji ni melintang ke menegak..kehkehkeh..berapa kali?kehkehkeh

Anonymous said...

hhahaha..lawak betui laa...kehkeh,...jalanjambu betul laa..kehkeh

pinkiss said...

anony - menegak ler. batpe melintang.. tak mencabar langsung.

brani kasik la nama ko.

Anonymous said...

ya ampunn penunggu gua puaka,..aku enggak brani..jumaat keliwon...kehkehkeh..aku bleh tak apply 2 klab skaligus>?..

Anonymous said...

menyut la ko ni pinkiss..kehkehkeh

pinkiss said...

anony - sila nyatakan nama (wajib) jawatan (wajib)

sebarang penyertaan tak lengkap, akan dihumban ke jamban puaka.

Anonymous said...

hahah..taknak aaa aku...yg kosong tingai setiausaha...tak kuasa nyah nak pakai skirt...nyah ada blaus je...(kehkehkehkehkeh...jalanjambubetulaa)

zeela lalala said...

ade kekosongan? aku mampu memaki dgn kelajuan 240 km/sjam. dan juga mengeji 330 km/sjam. hihi.

i.am.belle said...

aku cadangkan zeela jadi naib presiden. dia kaki hamun dan kaki terjah secara professional. dijamin oleh cik Diva brothers... hahahahaha xD

TiNiE said...

aahla kaknonie, ko createkanla jawatan penasihat aku ngan kakqish..kami kan istewi² yg perlu dijaga kegojesan dan nama baik somi n anak²..so, takleh terlalu direct la join ini klab..huhuhuhu

zeela lalala said...

pulak dah belle. kau muliakan aku sgt nih. haha. semua jawatan tu bawak ke belle. die lah ceti, sexytary, ajk kebersihan, ajk promosi, ajk logistik dll.
cuma dpt kat aku ajk makanan je.
sekian:)

cuitnazz said...

Har har har... kih kih kih... keh keh keh.. {ketawa puaka} layak tak dapat jawatan tu

DrSam said...

kelab-kelab macam ni boleh meletup ni.

Jadi tukang interview boleh - FOC :)

pinkiss said...
This comment has been removed by the author.
pinkiss said...

zeela lalala - aku kasik ko jawatan naib president kelab puaka. deal? anyway xde jawatan ajk makanan.

belle - ko jadi seksitari kelab puaka. deal?

tinie - akan aku bincang dengan lembaga pengarah atas jawatan itu.

cuitnazz - ketawa puaka tak cukup tu. kena mulut puaka.

drsam - u punya pasal, i akan wujudkan jawatan itu. dipantau oleh presiden sendiri.