KAWAN²

Saturday, February 28, 2009

Mimpi yang membawa kepada satu keputusan..

Malam tadi tidurku didatangi oleh seorang pompuan cantik laksana seorang diva. (belle, sila jangan terasa..)

Dalam mimpi tu, pompuan tu ada berpesan kat aku supaya batalkan je niat aku untuk tubuhkan kelab the queen of lucc. Tak baik katanya caras rezeki orang lain. Katanya lagi, dah terlalu ramai individu yang lucc (lucah). So, tak payah la aku sibuk2 nak tubuhkan kelab yang sama. Alang2 nak lucah, baik buka rumah pelacuran je.. Katanya lagi. Tapi aku taknak. Sebab duit yg aku dapat tu nanti, duit haram. Tak berkat tujuh keturunan aku nanti.. Lagipun susah.. dan aku tak sanggup nak suruh ab geldofg dan guapunyahal jadi barisan panel penemuduga.

So, dengan ini.. secara rasmi kelab The Queen of Lucc telah di called off kan.

Satu lagi, dia berpesan supaya aku cepat2 lantik sendiri ahli lembaga pengarah kelab The Pink Puaka. Sebab dah lama aku iklankan jawatan tu, takde sapa yang berani tampil menawarkan diri walaupun ramai yang simpan niat.. tapi malu la konon!

Bila aku bangun tidur, aku duduk dan berfikir.. dan berfikir.. Dengan ini aku putuskan untuk melantik nama2 di bawah ni beserta dengan jawatan sekali. Suka atau tak, aku tetap lantik dorang ni.

kelab THE PINK PUAKA

Presiden - Pinkiss

N.Presiden - Faryn budak suka menconteng

Setiausaha - Belle mulut cabai

Bendahari - Sally the Vogue

AJk 1 - Guapunyahal si guli2

AJk 2 - Ab Geldofg bf Belle

AJk 3 - Apisz and camera

AJk 4 - Zeela lalala
Barisan Lembaga Penasihat adalah :
1. Aqish

Diharap semua berpuashati dengan lantikan di atas. Kalau tak puashati, sila tukar suka sama suka. Tak pun.. pegi lawan mulut. Sapa paling puaka, dia yang menang. Dan akan diadili oleh Presiden sendiri. (aduh.. gila pangkat gak aku nih..)



7 comments:

apisz said...

lalalallalala..aku nak masuk kelab lucah...puaka2 ni tak minat...hahahhahahhaa....



p/s: mimpi ko benar ke ape tu? hahaha

pinkiss said...

apisz - ko buka je kelab lucah. aku jadi seksitari.

ab geldofg said...

aik?....nama aku ada?...aku bntah!.....aku tk hantar borang pmohonanpun!.....tk adil!

F A R Y N said...

aku tak anta apa2 pun...
btw aku tak puaka..
aku sexy je...lalalalala

i.am.belle said...

aku meletak jawatan kerana aku DENGKI dgn faryn itewwwww.

eh DIVA bzlah takde masa pergi kelab orang lain. lalala.... larik!

pinkiss said...

korang semua taknak jawatan eh.. advance payment aku dan beng in tau. sila pulangkan..

AQisH said...

kikiki..sungguh baik ppuan dlm mimpi u tu tin..apa pun i akan cuba laksanakan tugas demi negara terchenta giteww blehh :p