KAWAN²

Sunday, March 1, 2009

Aku Kena Nombor?

Aritu aku jual empty toner. satu botol = rm20.. so, tujuh botol = rm20x7 = rm140

Aku order mekdi (sila jangan maki aku..) blanje 6 orang opismate aku. Pastu ada belen 60 ringgit aku bagi sama rata sorang dapat 10 ringgit. aku bagitau "ni untuk belanja makan tengahari esok.."

Pastu pulak salah sorang bos kat opis aku baru angkat keta baru. Aku pun sound kat dia.. "apa la sangat setakat kfc kalau dibandingkan dengan harga keta baru ni.." Dan.. $$ pun dihulur.

Aku pegi kfc, beli set untuk 6 jugak termasuk untuk despatch aku yang masih belum balik dari antar posto. Bila dia dah sampai opis..

Aku tanya dia.. "eh, ko dah lunch?" dan dia menjawab "belum lagi kak.." aku cakap lagi.. "kat pantry ada kfc, aku beli arini.." dia berkata lagi.. "semalam u belanja.. arini u belanja.. u kena ekor ke?"

Aku trus jawab camni.. "kalau aku kena ekor, sejak dari semalam bontot aku ni dah kuar ekor.. makan je lah.. banyak tanya pulak.. dah pegi makan sana!"

Dan.. jangan berani fitnah aku. aku kasik lempangan puaka pink aku karangg..!

5 comments:

maswani said...

salam cik noni..

saya mmg suka baca n3 noni..
boleh buat saya gelak je, hehe..tq,hilang jap tensen saya..

apisz said...

kalau ada ekor, aku nak carik ar ko...hahahhahaha...


tp kan, bila ko mau belanja aku?

pinkiss said...

maswani - ha, lenkali baca lagi. sure tensen tu akan ilang trus.

apisz - jgn cari aku. eh, jom ar aku blanje. ym aku.

GiGGLinG GaL said...

nko begitu lurus dan jujur ler pinki.. lengkali tolong send skali mc d delivery atau pizza delivery ke tropicana damansara.. lebih spesific..menara lien hoe.. hehehe

pasan arr aku nih.. ske2 jer kan.. tp klu nko nak beramal jariah..pe salahnyerr..

ekekekekeke...

cikpedot said...

daling, can u gif me da buyer number? becoz ehh.. when i sold my toner, i got rm3-rm8 only.. ade ke... toner original lagi mahal tuuuuu....