KAWAN²

Monday, March 9, 2009

Bila rasa basah melanda..


Satu hari, aku janji dengan kawan2.. zila, hairin and rina untuk main lompat getah kat depan rumah sorang nenek ni. Depan umah dia ada pokok manggis dan di sebelahnya ada sebuah tandas. Ye, tandas.

Dan.. permainan lompat getah pun berlangsung. Lompat.. lompat.. lompat.. getah. Tak hengat nak balik rumah.. tak hengat nak makan. Semua pun tak hengat. Lompat punya lompat, sure pundi kencing tu terganggu. Dan.. rasa nak kencing pun melanda diri. Apa lagi.. Trus larik masuk bilik air di tepi pokok mangga tu.. Takyah minta izin. Guna je.. SSSssss... Leganya..

Tiba-tiba aku sedar bila diri terasa dah basah. Rupa-rupanya aku bermimpi..

ps ~ kisah berlaku kira-kira 19 tahun yang lalu..

18 comments:

TiNiE said...

aku penah gakla..masa sekolah² rendah..mimpi nih, dah bukak suar segala..sssSSsss lega, upernyer atas tilam lagi...tolak kakak aku dok situ, esok mati² kata kakak aku yg punya angkara..muahahaha

zeela lalala said...

haha. bila rasa basah melanda! tajuk agak lucahss

pinkiss said...

tinie - err.. apa no tipon kakak ko tu ek..

zeela lalala - aku dan lucah umpama isi dan kuku.

Hazrey said...

hahaha.. damn i really thought something sleezy. hahah.. you and wet dream. had that a lot too. in a decent way. :)

F A R Y N said...

gampang la ko ni...hahahhaa

Hidup KOKA said...

hee hee hee........

pinkiss said...

hazrey - hahahaa..

faryn - gampang segampang gampangnya..

hidup koka - hu..hu..hu..

alladiin said...

haha...sib baik bila zas, bukan waktu skrg...

yanizan said...

huh...tk senonoh ko nih...hahahaha

AQisH said...

cittt..dh besar pon terkucil..aku last masa drj 4 dulu mimpi gi toilet rupe2nye atas katil dah membese haha..

guapunyahal said...

hahahaha ingatkan betul main lompat getah

GiGGLinG GaL said...

yay... pinkiss.. nko tido bertsunami eh... hihihihihi

pinkiss said...

alladiin - tulah pasal.. kalau sekarang.. tak tau nak nak kata apa.

yanizan - eleh, cam la ko tuh senonoh benor. lalala..

aqish - sila lihat kata penutup ek. 19 thn yang lalu.


guapunyahal - hee.. gua main guli je.

giggling gal - tsunami vs katarina. hebat lagi dasat

apisz said...

tajuk nak lucah...muahahhahaha

ab geldofg said...

mipmi basah memang bst ;)

pinkiss said...

apisz - ko tau aku kan.. lucah selalu.

ab geldofg - best ke? tak tau pulak..

apisz said...

mimpi basah tu apa?

pinkiss said...

apisz - mimpi basah adalah mimpi ditimpa hujan.