KAWAN²

Thursday, March 26, 2009

Leha datin celup..


Baru ku tahu harini spa Q episod last. Apa la agaknya jadi ngan si leha datin celup tu. Kawin kah si qistina tu dengan anak ikan kap tu.

Paling tak boleh tahan, si Marlia over acting tu pregnant. Kikikii.. cam lucu pulak org tua pregnant.

Nampaknya petang ni aku tak dapat tengok episod last ni.

Sebab arini aku nak bersoping!

Err.. nanti tolong hapdatekan aku eh..


ps - kalau korang gi jusco bkt raja, agak² terserempak ngan aku.. tegur tau..

14 comments:

Hidup KOKA said...

Helloooooooooo.........

Hidup KOKA said...

Yes! Yes! Yes!
Aku first!!!!!!

Chop chop... apa entri ko ni heh... bior aku baca dulu!

Hidup KOKA said...

Ooooo pasal Spa Q episod last ari ni!!!!
Pedulikan mereka! janji entri ni aku fes!!! Zara jangan jeles!

Pinkiss... See you in Jusco Bukit Raja yeh!

i.am.belle said...

benci kamu KOKA. amboih sempat je selit kat blog noni ni.

eh, best ke Jusco bkt raja tu?

pinkiss said...

koka - yeah.. ko menang. kalau aku jumpa ko kat jusco, aku belikan ko hi fibre cheese atas kemenangan ini.

belle - jusco bkt raja takde la best mana. tapi dah namanya jcard day, jadi ler best amat. lalalaaa.. jom!

d i D a_LittLeBaby said...

hahhahahhha..ya..hari ini last episod pinkiss..tapi kan macam ade sambungan tuk sPAQ 3..hihih

AQisH said...

tin..u tgk online pon boleh laa..gi ler tv3.com.my ;-)

maswani said...

cik pinkiss..apa susah spa Q tu, nti leh layan on9 je..

igt nk soping gak hr ni, tp kat megamall penang..huhu..

GiGGLinG GaL said...

wah..sangat la best..tapi aku blum kegajian.. adoi..maw suping gak nih..

pinkiss said...

dida - pandai la ko ada sambungan. ko belakon ke kat Spa Q 3 tu?

aqish - harus la tgk on9 nampaknya.

maswani - hahaha.. today is soping day.

giggling gal - aku pun belum kegajian. akan ku korek² uang kot ada terselit kat celah poket.

a.b geldofg said...

nanti aku tlg tape utk ko...erk kirim goreng pisang ye

~cik manis~ said...

geli pum ade bler dgr mrlia tu mngndung.
eh terkutuk plak.
lalala

pinkiss said...

ab geldofg - ha, jangan terbelit pulak tape tu kat leher ko.

cikmanis - eleh.. kutuk je. takde hal la.

cikpedot said...

aku ni asik last jek.. kalo last ada award tak nonik. semalam aku dapat gak tengok spa q last.. puas ati aku.. siap mintak balik awal ngan bos..