KAWAN²

Wednesday, March 25, 2009

Doktor kata makan ubat ni boleh cepat sembuh.


Batuk aku cam belum ada tanda nak sembuh. So, aku pun beli aiskrim² ni dan makan biar cepat sembuh.



ehheee.. kita mulakan dari kiri.

1. perasa kacang hijau - rasa dia macam bubur kacang hijau tanpa santan.
2. perasa kelapa - rasa dia macam santan dibekukan.
3. perasa stoberi - rasa dia macam dutch lady stoberi milk
4. perasa cendol - rasa dia macam cendol kurang santan
5. perasa coklat - rasa dia macam coklat m&m.

uhukk.. uhuk.. uhukk.. uhukk..

dahlah.. aku nak minum ubat batuk breacol.

13 comments:

TiNiE said...

uiiihhh..sedapppp..aku pun nak makan cornetto love perhaps la nanti...nyum nyum

GiGGLinG GaL said...

noni.. mintak sket ubat tu... aku nak yg cendol tu.. wakakaka..sama arr kita nye stlye ubatkan batuk tu.. best kan? rasa cam teruja je setiap kali batuk dan makan eskem..

Hidup KOKA said...

arggggggghhhhhhhh terlambat lagi!!!!
Aku ni yang ke berapa hek?

Aku suke hacks itam!!!

pinkiss said...

tinie - aku tak makan eskrem mahal.

giggling gal - cendol tu sedap woo.. eh, jom aku blanje minum kat teh tarik place.

hidup koka - ko nombor 3 la.

a.b geldofg said...

sejak bila ni jadi juru jual icream?

cikpedot said...

weh.. ko cuba bli ubat batuk jenis sapu brand himalaya.. berkesan.. takyah tensen2 kene makan ubat batok.. ko sapu je..

pinkiss said...

ab geldofg - nak cari duit poket la.

cikpedot - ha, akan ku cari itu ubat.

luvluv said...

pinkiss... setau aku ubat untuk batuk cuma icecream perisa vanilla jer... ni kalau dah berbagai perisa.. ummm kasik sedap je tu.. wakakaka

pinkiss said...

luvluv - aku suka mempelbagaikan rasa. sebab tu batuk makin parah. huarggghh!

銀行汽車貸款0800772999 said...

通博現金網
博弈
玩運彩
運彩現金
視頻聊天室
娛樂城
情色文學
18成人網站
色情漫畫

線上免費看a片 said...

成人貼圖
辣妹美女寫真照片
中部人聊天室
成人18禁網
運彩分析
偷拍美女底褲
成人a片
漂亮荷官
成人a片Live秀

做愛 said...

免費試看短片a片
電影亞洲無碼一夜情
免費0204視訊情色
美女
黃片下載
水果盤遊戲
免費18成人影城
免費無碼a片
免費小遊戲

av無碼性愛 said...

nba投注
sex免費影片
ut聊天室
人妻偷情
九州現金板
九州現金網
九州娛樂
九州娛樂城
九州娛樂評價