KAWAN²

Friday, March 27, 2009

Lalalaaa.. bertukar jadi Blah laaa..

Mood happy..

Aku suka baca blog orang lain. Bila aku suka, aku komen. Dan, bila tak komen bukan sebab tak suka.. tapi tak tau nak letak komen apa. Tapi aku tetap baca. pun okey kan?

Aku suka bila orang komen entry aku. Tak kira la apa komen dorang. Ada yang lari dari tajuk entry.. tak kurang juga yang menepati tajuk entry tu. Tapi takpelah.. sukati dorang nak komen apa.

Keja aku.. baca.. komen balik.. dan.. perasaan happy akan terbit dari hati aku. Ada tu kadang² memang buat aku ketawa. Ada yang berlumba² nak jadi orang pertama post komen. Hahaha.. memang best dorang tu semua.

Mood tak happy..

Tapi ada la spesis tu yang setiap komen yang dia post tu, gaya dan cara dia macam la dia tu kenal sangat dengan aku. Macam kenal aku luar dan dalam. Tu yang aku musykil tu.

Memula dia komen sebagai anony, aku tak kisah. Sesapa pun boleh jadi anony. Even diri aku sendiri pun boleh jadi gak.Bila aku sound nak tukar setting comment blog aku.. cepat² la dia create satu blog kosong. Blog yang tak update langsung..

Bagi aku la kan.. kalau setakat nak create satu page kosong yang tak ber update.. lebih baik tidur je . Takyah kacau orang..

Sudah²lah.. kalau tak suka takyah buat camni. Duk dendiam je lah..

ps - bukan aku emo, tapi lama² perasaan ketidakpuashatian aku makin terasa.

PMS aku dah nak sampai..




21 comments:

AQisH said...

haaa..u musti suka i first ni kan..huhuhu..mr anony tu asyik horny je kot tgk blog u tin..huahuahuaa..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

huhuhu~

sayang!!

i sedey!!!

huhuhu~

tengok kat my latest entry...nak nangis wooo!!

kejam betul org tu!

aku nak jadik hulk...

aku cuma mau cakap BLAH laa...

cikpedot said...

perut dia berulat la tu.. tapi tak pe daling.. ghamai lagi yang suka melawat blog uuuu...

blur4791 said...

aku ke?

GiGGLinG GaL said...

hah? sape tu noni.. ayooookkk...

aku ke? wahahaha.. bila aku selak balik blog aku..penuh plak entri tak terbaca dek aku seniri.. wakakak

dan yg lari tajuk tu pun..aku gak kadang2 tu..aku ngakuusss.. hi hi hi.

tapi sape yg belog kosong tu? aku agak la... belog dia tu belolog kot.. untuk pembaca bunian.. tupasal tak terhijab dek kita..

cheers la dear.. jgn ler sedey..smlm kan nko da suping!

ladybezz said...

sape si busuk tu? buang dia jejauh! busuk punye org!! ceh tetiba emos plak..

Hidup KOKA said...

Bukan aku kan.......

Monkey D Luffy said...

aku pun suka komen blog org... lupa nak reply blog sendirik plak tu ;p

ladybezz said...

sape si busuk tu? buang dia jejauh! busuk punye org!! ceh tetiba emos plak..

ladybezz said...

eeh.. tersend twice plak... ni menandakan aku tumpang x suka sama ni.. jgn sedey, jom pi terapi.. SHOPPING!!

pinkiss said...

aqish - ha'ah. i setuju pendapat u tu datin..

zara - jgn sedey² la. persetankan je mereka itu.

cikpedot - ada ulat kapak dalam tuh kot eh?

blur4791 - ko ke?

pinkiss said...

giggling gal - aku rasa dia tu org bunian la.

ladybezz - jom ar. Gi terapi 2 hari turut².

koka - it wasn't u.

Monkey d luffy - lupa komen blog sendiri takpe. jgn mengaruk kat tmpt org sudah.

i.am.belle said...

aku tak kisah kalau anony tu blog sebab dia suka komen kat blog org.

mungkin dia jenis tak pandai bercerita dlm blog tp dia nak bagi komen pd blog org lain.

tapi aku pun tak suka kalau jenis org yg buka blog lepas tu komen kat blog org mcm komen hanjingan. itu mmg kena pangkahlah kan. goblog la namanya itu.

TiNiE said...

kaknonie, aku tak terasa...so aku takyah blah la kan?

blur4791 said...

belle punya komen saya sokong!~kawos btui laa..kehkehekjalanjambukeheh eh ke aku?

joegrimjow said...

hehe
sapekah e2?
mengacau sungguh

guapunyahal said...

gua pun same sama lu lar. kekadang baca nak komen tapi tatau nak letak komen apa.. terpaksa duk kat tepi sudut diam diam sambil main guli kesayangan gua

maswani said...

sian cik pinkiss kan..pdhal dh g terapi soping tp still ada yg annoyed kan..

bgtau je dia tu, Ada aku kisah!!! huhu..

pinkiss said...

belle - bg aku kalau takde idea, takyah la create blog. aku pangkah itu orang.

tinie - ko rasa makanan je la eh..

joegrimjow - tak tau la sapa gerangan orang itu.

guapunyahal - jom kita main guli sesama. malas nak layan org gila.

maswani - harus pegi soping lagi ni. lalalaaa..

apisz said...

PMS tu ape? =)

pinkiss said...

apisz - pms tu parti mandi sabun. lalala..