KAWAN²

Friday, March 6, 2009

Indescribable..


Mood aku arini.. INDESCRIBABLE..

File banyak tak settle lagi, tak tau nak buat yang mana satu. Semua dateline dah dekat. Bukan aku saja lambat², tapi dokumen yang terima lambat. Adoii..

Nak buat profile untuk 2 bos. Pulak tu, satu hari.. satu macam dia suruh buat kat profile tu. Asik nak tukar² je. Bayangkan kalau dua bos. Adusss..

Collection kurang. Kena struggle untuk buat collection yang lebih tinggi minggu depan. Kena jadi Ah Long la camni..Adoiila..

Dan.. banyak lagi keje yang aku malas nak senaraikan kat sini..

Mengadu kat sorang kawan ni.. dia biasa dengan ayat berbaur LUCC dia..

"Sabar ye.. urut² tetek tu.."



Dah.. dah.. aku nak sambung buat keje..



11 comments:

blur4791 said...

kehkehkehkehkehkeh

pinkiss said...

blur4791 - elok ko masuk raja lawak musim ke 4.

cendawanintim said...

siap suh urut tetek lagik tuhhhh..sabo je laaaa!!

ab geldofg said...

sabar ye..mai aku urut2 kn tetek tu....baru bst hehehehe

pinkiss said...

ab geldofg - nak kena silat ko ni ab..

i.am.belle said...

xD

ab tu mcm sinchan ler noni. hangsuang sungguh ;p

ab geldofg said...

ada org mgata aku?..(tjaga dari lena aku)

pinkiss said...

belle - sinchan? tak suke.. tak suke..

ab geldofg - ko tu penah tido ke. mana ada katun tido.

AQisH said...

wakaka..kwn u kelas kan tin kikiki..

GiGGLinG GaL said...

sungguh direct..

sila urut nenen...

muakakakakaka

sabo eh..sabo

pinkiss said...

aqish - dia mmg dalam kelas dia tersendiri. kelas A.

giggling gal - hahaha.. strait to the point.