KAWAN²

Tuesday, March 24, 2009

Pantun Hiba..


Hari ini hatiku rasa hiba..
Ku tanya hati mengapa dan kenapa..
Kerana JCard Day bakal menjelma..
Tapi gaji tak kunjung tiba..

Tak kira.. ada gaji ke takde gaji.. Soping tetap soping.!

Mari kita serang Jusco Bukit Raja bersama!

11 comments:

AQisH said...

nak guna kad penggalak utang ler tu :-p

TiNiE said...

adik aku keje kat ciken rice shop jusco bukit tinggi...eh, revelen ker ngan tajuk entry??? zass jerla

GiGGLinG GaL said...

alamak.. mari la..
klu begini la gaya ayat nko ni noni.. kita ni mcm duduk berdekatan jer.. uma nko kat mane noni?

silap2 kita penah belaga bahu kat jj bukit raja.. muahahaha...

pinkiss said...

aqish - err.. ala u ni tau² je tau.

tinie - zass je lah. janji ada bunyi Jusco Bukit.

giggling gal - aku duduk kat area lingkungan klang, bukit raja, berdekatan dgn setia alam. ehehee..

Hidup KOKA said...

Bila J-Card day kat sana?

pinkiss said...

hidup koka - ari kamis. jom..

blur4791 said...

betui2 mari ke j-day ni?

pinkiss said...

blur4791 - jom ar.. leh banjer aku soping.

blur4791 said...

ek elee,.aku plak..sapa yang ajak sapa yang blanje laa...betui dak seme>?bukit raja tu kat mane?:p

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

huhuhu...

pantun kau hiba sungguh ok?

haha~

pinkiss said...

zara - oh! kenapa kamu lambat?